Simor Olivér: Dolgoztam, hogy eltűnjön a VV a nevem elől, most ablaktisztító a főfoglalkozásom

2 hete ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Simor Olivért 2010-ben ismerhették meg a kereskedelmi tévét nézők a ValóVilágban, aki az Alekosz-féle valóságshow egyik főbb arca volt. Azóta gyakorlatilag eltűnt a celebvilágból, szerencsét próbált Amerikában, most pedig Palik Lászlóék YouTube-csatornáján adott interjút.

Dolgoztam rajta, hogy eltűnjön a VV a nevem elől. Az akkori Simor Olivér köszönőviszonyban sincs a mostanival. Azzal az Olival tényleg csak a DNS-em egyezik meg. Egy csapongó, bulizós, megbízhatatlan tróger. Rengeteg leckét kaptam, a ValóVilág óta két metamorfózison mentem át, pontosan azért, mert megtapasztaltam, milyen saját magadnak kikaparni a gesztenyét külföldön. Jártam 93 országban, államban, helyükre kerültek a dolgok.

A Blikk által szemlézett anyagból kiderült, hogy az Egyesül Államokban húsüzemben dolgozott Simor, de a covid miatt bezárt az üzem.

Meg kellett emésztenem, hogy véget ért az amerikai álmom, ott depressziós voltam két-három évig. Nem azért dolgoztunk évekig, mint az állat, hogy a nappaliban »elpárizsiszsemlézzük«.Szép helyen laktunk, nem két forint volt a házbérlet, azért ott el tudnak menni milliók is egy hónapban, akkor is, ha az ember nem csinál semmit, pláne állatokkal.

Azt mondja, mikor már csak 200 dollárt keresett, hazajött. Azóta több filmben is szerepelt, de nem a színészet a fő hivatása:

A színészmunkákkal lehet jól keresni, ha vannak. Ha nincsenek, akkor is kell enni, így hát nekem van a főfoglalkozásom: ablaktisztító vagyok. Van egy vállalkozásom, megvannak az állandó ügyfeleim, ahová járok ablakot húzni.

The post Simor Olivér: Dolgoztam, hogy eltűnjön a VV a nevem elől, most ablaktisztító a főfoglalkozásom first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!