Solti Ádámék visszaköltöztek Magyarországra – elárulta a színész, miért döntöttek így

3 hete ezelőtt 14bohócdoktor szja 1% felajánlás

Solti Ádám és 16 évvel fiatalabb felesége, Berni több mint egy éven keresztül Ausztriában éltek, ahol a színész visszatért régi szakmájához: fogtechnikusként dolgozott. A házaspár nemrég mégis úgy döntött, hogy első közös kisfiúkkal inkább hazatér Magyarországra. Mint a Blikk megtudta, az elhatározás hátterében szakmai okok álltak.

Solti Ádám,

Solti Ádám az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című reality-ben 2023-ban – Fotó: Sajtóklub

“Kaptam egy nagyon jó lehetőséget. A Madách Színházban én játszom a férfi főszerepet, Edwardot a Pretty Womanben. (…) Úgyhogy arra az elhatározásra jutottunk Bernivel, hogy újra megpróbáljuk itthon” – indokolta a bulvárlapnak Solti Ádám.

A 44 éves színész az RTL A Fort Boyard – Az erőd című műsorában is szerepel, így hamarosan Franciaországba utazik a forgatásra. Elmondása szerint azonban az nem újdonság számára, hogy egy időre nélkülöznie kell majd a családját, mivel Ausztriában is sok időt töltöttek külön. “Nekem dolgoznom kellett, Berni viszont mindenképpen Magyarországon akart szülni, és rengeteg kontrollvizsgálatra járt haza, sokat ingázott a két ország között” – magyarázta.

The post Solti Ádámék visszaköltöztek Magyarországra – elárulta a színész, miért döntöttek így first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!