„Sportemberhez méltatlan volt” – reagált a magyar szövetség arra, hogy a válogatott játékosa lebohócozta a szövetségi kapitányt

2 hete ezelőtt 11



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Váratlan vereséget szenvedett a magyar jégkorong-válogatott a bolzanói dívízió I/A-s világbajnokságon, ugyanis 2-1-re kikapott a többségében székely hokisokra épülő Romániától. A román csapat tétmeccsen több mint 27 éve, 1997. március 28-án győzte legutóbb a magyar válogatottat.

A találkozót követően egészen meglepő nyilatkozatok hangzottak el magyar oldalon, Galló Vilmos például lebohócozta Don MacAdam szövetségi kapitányt, de a kapus, Bálizs Bence is rossz öltözői hangulatról beszélt. A szokatlan reakciókra később a szövetség is reagált, a szerkesztőségünkhoz eljuttatott közlemény szerint:

A magyar jégkorongcsalád valamennyi tagja csalódott a szerdai vereség miatt. Galló Vilmos nyilatkozata profi sportemberhez méltatlan volt. Bármi is történt a szerdai mérkőzés előtt az öltözőben, az a válogatott belügye. Az edzői stábnak és a játékosoknak közösen kell megtalálniuk az utat, ami kivezet abból a frusztrációból, amit ez a vereség okozott. A szakmai stáb és a válogatott tagjai közösen dolgoznak azon, hogy a feszültségeken túllépve a hátralévő két mérkőzésen ugyanúgy a rá jellemző szívvel és akarattal játsszon a magyar csapat.

Bóta Márton, a válogatott sajtófőnöke arról is tájékoztatott minket, hogy a Magyar Jégkorong Szövetség vizsgálódik az ügyben, várhatóan szerda este, vagy csütörtökön délelőtt dönt a kialakult helyzetben.

A magyar válogatott két győzelemmel kezdett, majd jött a váratlan vereség. Még így is a saját kezében van a sorsa a feljutást illetően, ami majd a két rangadón, a pénteki olaszok, és a szombati szlovénok elleni összecsapáson dől el.

The post „Sportemberhez méltatlan volt” – reagált a magyar szövetség arra, hogy a válogatott játékosa lebohócozta a szövetségi kapitányt first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!