Stana Alexandra elmondta, milyen férfi tudná megdobogtatni a szívét

1 hét ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A szingli tévés táncos nemrég még arról beszélt, hogy jelenleg az életének azt a szakaszát éli, amiben a munka az első, és úgy érzi, ebben az élethelyzetben nem fér bele egy társ. Annyira elfoglaltak a napjai, hogy nincs ideje randizni járni, de ez nem is gond számára, hiszen az életében nem ez szerepel a fontossági lista első helyén.

Stana Alexandra

Stana Alexandra egy mozipremier vendégeként (fotó: Profimédia)

Udvarlókból azonban nincs hiány, sokan megtalálják őt, közülük páran el is vetik a sulykot, amikor a rajongás már enyhe zaklatásba megy át, de fizikai zaklatásban szerencsére még nem volt része.

Ahogy a Borsból kiderül, a mostanság a Zsákbamacskában látható Stana Alexandra azért nem élvezi a túlzott nyomulást, mert a régimódi udvarlás lelkes híve. Nem örül annak, hogy a XXI. században megváltoztak az udvarlási szokások, sokszor érzi úgy, mintha mostanában a nőknek kellene küzdeniük a férfiak meghódításáért.

Hol vannak a mai világból a régimódi férfiak? Akik udvarolnak kitartóan és nem rettegnek a visszautasítástól? Akik nem csak az ego-pátyolgatásra vágynak, és nem félnek a határozott nőktől? Virágot hoznak, lehet rájuk számítani és nem félnek szeretni?

Levonva a tanulságokat: Stana Alexandrának jelenleg nincs ideje randizni, de amint lesz, olyan férfiak jöhetnek számításba nála, akik nem félnek a határozott nőktől, és akik tudnak kitartóan, régimódian udvarolni. Minden érintett félnek sok sikert kívánunk!

The post Stana Alexandra elmondta, milyen férfi tudná megdobogtatni a szívét first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!