Súlyos vádakkal illetik L.L. Juniort, reagált a zenész

1 hét ezelőtt 13



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Durván nekiestek L. L. Juniornak az interneten. Azzal támadják a rappert, hogy már megint száguldozott Budapesten. Sokak szerint saját magát buktatta le azzal, hogy kiposztolta. Bejegyzése szerint egy autóban ül, és éppen zenét hallgat, a kilométeróra azonban 50 helyett csaknem 100-t mutat. L. L. Junior most először szólalt meg az újabb gyorshajtásos botrányról. Megtörve a napok óta tartó csendet, elmondta az ő verzióját.

L.L. Junior,

L.L. Junior állítja, nem ő vezetett – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Már annyira elegem van, hogy az emberek minden hülyeséget írnak. Ráadásul ez egy Bofi-dal, Apuka gyereke haza. Éppen egy tök bánatos dalt hallgattam, és a vészalkalmazást… utasként ültem egy autóban, és azt valahogy szerkesztették, nem szerkesztették. Nem tudom, hogy a sofőr éppen hol járt. A-ból B-be mentünk két koncert között. De, hogy megint ez van, hogy a Junior már megint lebuktatta magát, megint gyorsan hajtott…”fakadt ki a Tények Plusz kamerája előtt.

A zenész szerint nagyon sokan nem kedvelik őt, és egy ilyen hír csak olaj lehetett a tűzre. “Ez egy nagyon szép pillanat volt. Nem egy száguldozás volt” – tette hozzá L.L. Junior, aki már a feljelentésen is gondolkodott, de nincs ideje és energiára ilyen ügyekre. “Folyosópletykákról írnak címlapokat, és ez is hatással van a közreflexre, mert egyből elítélik az embert” – jegyezte meg.

The post Súlyos vádakkal illetik L.L. Juniort, reagált a zenész first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!