Súlyosabb büntetést kapott másodfokon a fiú, aki halálra verte síró hároméves testvérét

1 hét ezelőtt 14



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Négy és fél évet kell a fiatalkorúak börtönében ülnie annak a vámospércsi fiúnak, aki halálra verte a rábízott féltestvérét, egy hároméves kislányt, számolt be róla az RTL Híradója.

2021 októberében a szülők dolgozni mentek, ezért otthonukban az akkor 14 éves fiúra hagyták az áldozatot és másfél éves kisfiukat. A két kisgyermek az apa új kapcsolatából született. A kislány folyamatosan a szülei után sírt, ami felidegesítette a fiút, ezért többször ököllel hasba verte a háromévest, aki ennek következtében a kályhának is neki esett. A fiú ezt követően az ágyra fektette a kislányt, majd kiment cigarettázni. Mikor visszament, akkor látta, hogy a kicsi nem mozdul.

A fiút első fokon csak négy év fiatalkorúak börtönében végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte a Debreceni Törvényszék. Halált okozó testi sértésben találták bűnösnek, az akkori ítélet szerint a büntetés kétharmadának a kitöltése után szabadulhatott volna leghamarabb, feltételesen. A fiatal beismerte tettét, a másodfokú ítélet kihirdetése előtt azt mondta, máig kisértik a történtek.

A szülők szerint enyhe ítélet született, az RTL-nek azt mondták, képtelenek megbocsátani a fiúnak.

The post Súlyosabb büntetést kapott másodfokon a fiú, aki halálra verte síró hároméves testvérét first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!