Suzy olykor besokall az ismertségtől: „Nem tudok egy pillanatra sem megszabadulni Suzytól”

1 hét ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Karrierjével és magánéletével zsonglőrködik Suzy (Királyvári Zsuzsanna). Mindene a színpad, de néha nem bánná, ha hétköznapi életet élhetne. A Borsnak bevallotta, egyedülálló anyaként, magánemberként is bőven van tennivalója, emellett pedig az énekesnői teendőinek is eleget kell tennie. 

 TV2 / Mokka - videó (2024.02.07.i adás)

Suzy olykor besokall a mókuskeréktől – Forrás: TV2 / Mokka – videó (2024.02.07.i adás)

Királyvári Zsuzsanna vagyok, édesanya, a szüleim gyermeke, az egyszerű, hétköznapi ember allűrök nélkül, de sajnos mégsem tudok egy pillanatra sem megszabadulni Suzytól” – árulta el a bulvárlapnak az énekesnő. Mint mondja, bármerre jár, mindenhol megismerik, kedvesen üdvözlik, és ez ugyan jól esik neki, de olykor szívesen felvenne egy láthatatlanná tévő köpenyt.

Tavaly nyáron amúgy arról lehetett hallani, hogy még mindig nem került pont a Jolly-val való válásának a végére. Ugyan 2020-ban, 10 év után kimondta a válást a zenészpáros, ám az anyagiakban akkor még nem sikerült megegyezniük. Jolly (Tarcsi Zoltán) a szakítás után nem sokkal már kapcsolatban is volt a 20 évvel fiatalabb Szuperák Barbarával, akivel azóta is közösen tervezik a jövőt. “Abszolút feldolgoztam, hogy vége Jolly-val. Teljesen rendben van a kapcsolatom a volt férjemmel, nincs köztünk harag, ez így van rendjén. Tudni kell egy válást kulturáltan kezelni és tudni kell békében élni egymástól távol is, hiszen ő a gyermekem apja. Igaz, nem nagyon találkozunk, mind a ketten rendkívül elfoglaltak vagyunk, de amit kell, azt mindig megbeszéljük” – nyilatkozta akkor Suzy.

The post Suzy olykor besokall az ismertségtől: „Nem tudok egy pillanatra sem megszabadulni Suzytól” first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!