Sváby András kamerák előtt jelentette ki: “Ez megalázó, ezt nem csináljuk!”

2 hete ezelőtt 9



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Javában zajlik az Adom a napom harmadik évada, amelynek kilencedik vendége nem más, mint Sváby András. A magyar televíziós műsorvezető, producer és újságíró tehát a mai napon megmutatja egy napját a nézőközönségnek, este pedig egy őszinte beszélgetésen vesz majd részt a műsor házigazdájával, Geszti Péterrel

 Viasat3

Fotó: Viasat3

Már a délelőtt folyamán egy igencsak izgalmas és bensőséges pillanatnak lehettünk szem és fültanúi a műsorban, Sváby András ugyanis az ATV-ben találkozott kollégaival. Egy jó hangulatú reggeli elfogyasztása közben pedig azt is megmutatta a kameráknak, hogy kiskutyája, Karcsika, milyen elképesztő mutatványokra is képes egy jutalomfalatért cserébe!

Kétségtelen, hogy igazán szívmelengető pillanatot láthattunk a tévés legenda életéből, akinek kutyusa igencsak intelligensen teljesítette a pacsizásra felszólító kérést. Egy ponton azonban hiba csúszott a trükkbe, és Karcsika inkább pitizésbe kezdett, ahelyett, hogy szorgalmasan adta volna a pacsikat. Ezt azonban gazdája sem hagyhatta szó nélkül, így megjegyezte kedvencének: 

Nem, nem a pitizés az megalázó, azt nem csináljuk!

Kövesd te is egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját Osváth Zsolt, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

The post Sváby András kamerák előtt jelentette ki: “Ez megalázó, ezt nem csináljuk!” first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!