Sváby András kíméletlenül kifejtette Rubint Rékának, miért nem kedvelik az emberek

2 órája ezelőtt 3



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Október 7-től  a képernyőkre került a VIASAT3 egyik legújabb sajátgyártású műsora, az Útközben elmeséled – Csavargások Svábyval. A széria indulása óta már két epizóddal is jelentkezett, az elsőben Sváby András régi barátjával, Szabó Győzővel indult útnak, míg a másodikban Rubint Rékát vittel el egy kétnapos lakóautós kalandozásra.

 VIASAT3

Fotó: VIASAT3

A műsorvezető még a forgatások megkezdése előtt egy rendkívül őszinte műsort ígért a nézőknek és az alábbi videót megtekintve úgy tűnik, be is váltotta az ígéretét. Mikor ugyanis arra terelődött a beszélgetés az este folyamán Réka és András között, hogy vajon mi lehet az oka annak, hogy ennyien támadják a fitneszlady-t, a műsorvezető kendőzetlen őszinteséggel fejtette ki véleményét a témában.

András szerint ugyanis az internetezőket valószínűleg az zavarhatja a Schobert-családban, hogy túlságosan kiteregetik az életüket a világ elé, illetve azt sem tartja egy szerencsés dolognak, hogy véleménye szerint Rékáék még azt is le szeretnék fogyasztani, akinek esze ágába se lenne fogyókúrázni. 

Réka miután figyelmesen meghallgatta és ahol tudta, próbálta cáfolni András szavait, a következőket mondta: 

Figyelj, én semmi mást nem mutatok, csak a munkámat. 

– szögezte le, amire a műsorvezető csak annyit mondott: 

“De ha rajtad múlott volna, végig posztoltad volna a mai napot…”

A következő adásban 

Sváby András – aki egyébként saját maga is kipróbálta, hogy milyen a lakóautó utasának lenni -, a következő epizódban, azaz hétfőn 19:00-kor Alföldi Róbertet viszi magával a kétnapos kalandra a VIASAT3-on.

The post Sváby András kíméletlenül kifejtette Rubint Rékának, miért nem kedvelik az emberek first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!