Sydney Sweeney háza előtt már a családját is zaklatják a lesifotósok azért, hogy bikinis képet lőhessenek a színésznőről

2 órája ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Sydney Sweeney idén robbanásszerűen lett híres világszerte, ezt pedig szeretik kihasználni az amerikai bulvárújságok is. A színésznő a Glamournak adott interjújában kitért arra, hogy a helyzet már kezd kicsit elfajulni. Például úgy, hogy már a családját is zaklatják floridai otthona előtt.

Azt mondják nekik, hogy ha valahogy bikiniben kijövök a ház elé és le tudnak fotózni, akkor békén hagyják őket.

Sweeney-t sokan azzal vádolják, ő maga hívja a fotósokat a házához, de ő ezt hevesen tagadja.

Miért hívnék paparazzókat, hogy a saját házamban lefotózzanak, mikor ott van a családom? Miért akarnám ezt? Van néhány fotóm ezekről a srácokról, akik kajakban ülve érkeznek az óceán felől, majd elbújnak a bokrokban. Reggel nyolctól délután négyig gubbasztanak. Szeretnék a saját otthonomban kényelmesen és biztonságosan élni.

Sweeney hozzáteszi, néha tényleg szürrálisan érzi magát a hírnévtől: például a felhajtója előtt lassan elgurult az autójával egy nő, aki integetett a színésznőnek. Ő pedig nem tudta hirtelen, hogy az Uber-sofőrje, esetleg egy barátja az illető. Miután kiderült, hogy egyik sem, gyorsan bement a házba.

A színésznő azt mondja, egyébként unalmas életet él: nem iszik alkoholt, kávét is ritkán, az olyan nagy horderejű események után, mint a Met-gála, kihagyja az afterpartika, és hazamegy. Otthon Pinterestet böngészik, hogy lakberendezésől és kutyákról nézegessen fotókat.

Arról, hogy Sweeney miként vált sztárrá, itt írtunk bővebben:

Kapcsolódó
Nem volt sok esélye betörni a filmiparba, most már mindenki rá kíváncsi
Sydney Sweeney a rivaldafénytől távol, kapcsolatok nélkül nőtt fel, így amikor színészi pályáról álmodozott, a szülei csak legyintettek. 12 éves korában egy saját készítésű prezentáció után azonban minden megváltozott. 21 évesen a Szolgálólány meséjében mutatkozott be a világnak, ma pedig többek között az Eufória Cassie-jeként ismerhetik a rajongók.

The post Sydney Sweeney háza előtt már a családját is zaklatják a lesifotósok azért, hogy bikinis képet lőhessenek a színésznőről first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!