Szabó Tímea: az összes aktivistánkat megverték a Deák téren

1 hét ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Fidesz annyira kétségbeesett, hogy most már az erőszaktól sem riad vissza

– mondta Szabó Tímea, a Párbeszéd – Zöldek társelnöke egy csütörtöki Facebook-bejelentkezésben, ahol arról tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy megtámadták a DK-MSZP-P szövetségnek aláírásokat gyűjtő aktivistáikat a fővárosban.

Szabó állítása szerint csütörtökön három budapesti helyszínen, szinte egy időben megtámadták három különböző sátrukat. Az egyik eset Békásmegyeren történt, ahol ő is kint volt személyesen. Elmondása szerint „alkoholistának kinéző vagy alkoholista emberekhez” odamentek fekete dzsekis középkorú férfiak, és pénzt nyújtottak át nekik. A pénzt elfogadók a beszámolók szerint ezután hirtelen elkezdtek ordibálni:  Karácsony Gergelyt, Dobrev Klárát és az ellenzéket szidták. Egy másik helyszínen, a Deák téren a képviselő szerint hasonló események játszódtak le, de itt a verbális erőszak átcsapott fizikai bántalmazásba:

A Deák téri sátrunkat be kellett zárni, mert ott konkrétan megverték az összes aktivistánkat

– jelentette ki Szabó. A harmadik helyszín a Blaha Lujza tér volt, a társelnök szerint itt is hasonló volt a helyzet, mint Békásmegyeren és a Blahán.

Szabó Tímea közölte, Békásmegyeren készített fotókat azokról az emberekről, akik fekete dzsekikben ültek a környező padoknál, továbbá értesítette a rendőrséget és a közterület-felügyeletet is, akik ki is mentek a helyszínre és igazoltatták a rendbontókat.

Kerestük a pártot további részletekért, amint válaszolnak, frissítjük a cikket.

The post Szabó Tímea: az összes aktivistánkat megverték a Deák téren first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!