Szakított Varga Joe és menyasszonya, Hrovatin Csenge – De mi történt az elmúlt egy hétben?

1 hét ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Derült égből villámcsapásként érkezett a hír: felbontotta eljegyzését Varga Miklós Joe és fiatal menyasszonya, Hrovatin Csenge. „Nem egyszerű még róla beszélni, de a felesleges találgatások és cikkek elkerülése miatt úgy gondolom, szeretnénk mi közölni a hírt. Most ez számunka véget ért! Ezt a két évet senki nem fogja tudni elvenni tőlünk. Megéltünk magaslatokat, de volt részünk bánatban is, ahol fogtuk egymás kezét. Nem volt mindig egyszerű! Próbáltunk többek lenni a másikért, a mi vonatunk kisiklott. Szeretettel gondolunk vissza az együtt töltött időre, mert azt boldogsággal éltük meg…” – osztotta meg Hrovatin Csenge az Instagram-oldalán. „Igen, igaz a hír, szakítottunk Csengével! Sok boldogságot kívánok neki az életben! És én sem szeretnék a témáról beszélni többet” – írta szűkszavúan Joe Instagram-történetében.

A szomorú fordulat valóban váratlanul ért mindenkit, tekintve, hogy egy héttel ezelőtt még úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben közöttük. Joe közösségi oldalán továbbra is elérhető a múlt héten készült fotó, amin Csenge menyasszonyi ruhát visel – igaz, csak egy divatbemutató kedvéért –, amitől elállt a Survivor műsorvezetőjének lélegzete. „Annyira büszke vagyok a szerelmemre. Mindennap meg tud lepni valamivel. Ha ebben a ruhában most azonnal két tanú jelenlétében elvenném feleségül, akkor mi lesz, ha meglátom abban a ruhában, amit titkol előttem?” – utalt Joe arra, hogy idén tervezték az esküvőjüket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Varga Miklós (@varga_miklos_joe_official) által megosztott bejegyzés

„Én Csenge mellett értem be, a feleségeimhez nem voltam hűséges, de véget ért a csibészéletem. Mert ez valami más, komolyabb, és nem csak azért, mert érettebb vagyok. És fontos, hogy ne azt mondjam, hogy élettársam, hanem hogy feleségem. Annak súlya, tartalma van” – nyilatkozta Joe a Storynak tavaly, a Nyerő Páros idején. „Csak egyszer akarok férjhez menni, a válás nincs a terveim között – vette át a szót Csenge. – Nem tervezünk közös gyermeket, de nem zárkózunk el semmitől. Nekem Miki kisfia annyi szeretetet ad, hogy az is elég egy életre.”

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

The post Szakított Varga Joe és menyasszonya, Hrovatin Csenge – De mi történt az elmúlt egy hétben? first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!