„Számomra ez olyan, mint egy mérföldkő” – józanságának ötödik évét ünnepli Anne Hathaway

2 hete ezelőtt 9



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Anne Hathaway a napokban a The New York Timesnak adott interjút, melyben egyebek közt arról is beszélt, hogy úgy érzi, mérföldkőhöz érkezett az élete, miután már ötödik éve nem fogyaszt alkoholt.

Általában nem szoktam erről beszélni, de már több mint öt éve józan vagyok. Számomra ez olyan, mint egy mérföldkő

idézte a Page Six a színésznőt, aki arra is kitért, hogy az ivás valószínűleg egy módja volt annak, hogy megbirkózzon a ténnyel, hogy nem érzi jól magát a saját testében.

Egy kicsit túlságosan kiszolgáltatottnak érzem magam ahhoz, hogy a testemtől való elidegenedésről beszéljek, de sok szomatikus stresszben volt részem. Sok dolog volt a fejemben.

A beszélgetés során Hathaway arról is említést tett, milyen az élete azóta, hogy 40 éves lett. Mint mondta, nem foglalkoztatja különösebben a kora, másban számolja élete mérföldköveit, inkább ajándéknak érzi, hogy betöltötte a negyedik x-et.

Az a helyzet, hogy habozom középkorúságról beszélni, egyszerűen azért, mert szemantikailag nagyon ragaszkodó tudok lenni, és még ma elüthet egy autó. Nem tudjuk, hogy ez az életünk közepe-e. Nem tudunk semmit

– fogalmazott.

Hathaway egyébként 2019-ben beszélt először arról, hogy úgy döntött, nem fogyaszt alkoholt addig, amíg 2016-ban született fia be nem tölti a 18. életévét. A Boston Common magazinnak adott interjújában tisztázta, hogy nincsenek alkoholproblémái, morális okokból döntött így, mivel úgy gondolta, gyereknevelés mellett nem engedheti meg magának, hogy másnaposságból lábadozzon, amihez gyakran több napra volt szüksége a szervezetének.

Kapcsolódó

The post „Számomra ez olyan, mint egy mérföldkő” – józanságának ötödik évét ünnepli Anne Hathaway first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!