Szász Júlia a Nemzetiben történt balesete után: „Vannak flashbackjeim a balesetről”

1 hét ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Szász Júlia hónapról hónapra jobban van, miután tavaly novemberben a Nemzeti Színházban négy méter magasból zuhant le társával, Horváth Lajos Ottóval. A színésznő korábban elárulta, a baleset utáni pillanatokban volt egy olyan érzése, hogy lehet, meg fog halni. Habár egyre jobban van fizikailag, tisztában van azzal, még közel sem ért a gyógyulás útjának a végére. 

Szász Júlia

Fotó: Korponai Tamás

Még mankóval közlekedem kint, de már csak eggyel, a lakásban pedig már mankó nélkül. Még erősödnöm kell, főleg a lábamnak, de a lelkemnek is. Hullámzó a hangulatom, vannak flashbackjeim a balesetről, de összességében talán már jól vagyok – magyarázta az Elle most megjelent digitális magazinjának. – Az orvosok a baleset után azt mondták, legalább fél év a gyógyulás, de valószínűleg egy év múlva is fogom még érezni, hogy itt-ott szúr, zsibbad, érzékenyebb. De most nem sietek sehová.

A színésznő hozzátette, ebben az időszakban számot vetett arról, milyen döntéseket kell meghoznia a jövőjét illetően, valamit mely szakaszában van, ami a gyógyulást illeti.

Eleinte rengeteg energiát és figyelmet vitt el a gyógyulás fizikai része. A lelki munka csak most jön, hogy végre összeforrtak a csontjaim.

The post Szász Júlia a Nemzetiben történt balesete után: „Vannak flashbackjeim a balesetről” first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!