Szeged egyik, ha nem a legszebb terére láthatunk a Bistorant teraszáról! Mutatjuk, miért érdemes oda foglalni már ma is asztalt! (galéria)

1 hét ezelőtt 14



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Szeged szívében egy rejtett gyöngyszem vár rád! A Bistorant terasza nem csak a kilátás miatt különleges. Fedezd fel, hogy milyen egyedi élményekkel készülnek a tavaszi napokra. Mi is kiugrottunk ma ebben a gyönyörű napsütésben, és ha már ott voltunk fotóztunk is Nektek!

A tavasz beköszöntével Szeged belvárosa is új életre kel, és ebben az időszakban különösen vonzóvá válik a Bistorant terasza. Nemrégiben meséltünk a hely által kínált különleges fitt menüről, de most egy másik, ugyancsak izgalmas aspektusra szeretnénk fókuszálni: a teraszra és annak lenyűgöző kilátására, amely Szeged egyik legszebb terére nyílik.

A terasz valódi varázsa a helyszínen tárul fel. Modern, mégis otthonos kialakításával azonnal magával ragad. A vendégek kényelmesen élvezhetik itt Szeged különlegesen gyönyörű belvárosát egy frissítő italt szürcsölgetve. A délutáni órákban a napfény játéka különösen mesés látványt nyújt.

A Bistorant nem csupán a látványával hódít. A menüsor is igazán figyelemre méltó, minden évszakban a helyi alapanyagokra és a frissességre helyezve a hangsúlyt. Tavasszal különösen a könnyű, friss ételek dominálnak, mint a szezonális saláták, melyek tökéletesen kiegészítik a kellemes környezetet. Ha egy különleges gasztronómiai élményre vágysz, itt biztosan nem fogsz csalódni.

Érdemes kiemelni, hogy a Bistorant terasza sokkal több, mint csupán egy étkezőhely: innen páratlan kilátás nyílik a teljes Klauzál térre. De nem csak a teraszon, a Bistorant hangulatos belső udvarában is különleges élmények várnak: itt nem csak az ízletes fogásokat élvezhetik a vendégek, hanem különböző eseményeknek is otthont adnak. Családi rendezvényektől kezdve üzleti vacsorákig, csapatépítő találkozóktól lánybúcsúkig, különféle termeikben kiváló kiszolgálás mellett szervezhetőek összejövetelek.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!