Szeged365 Family köszönjük! Elegendő vér gyűlt össze az ötödik emeletről kizuhant fiatal lánynak, újabb információk érkeztek az állapotáról

1 hét ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

“Az állapota stabil, műtétek sorozata vár még rá, de rendben lesz.
A felhívást nagyon köszönjük, elegendő vér gyűlt össze neki” – kaptuk a jó hírt csütörtökön Alexandrától, aki március végén arra kért bennünket, segítsünk, hiszen húgának, aki az ötödik emeletről zuhant ki, sürgősen vérre van szüksége.

“Ma hajnalban, 3 és 4 óra között kizuhant egy fiatal, 14 év körüli lány az 5. emeletről, a Szilléri soron” – írtuk meg március végén. Cikkünk megjelenését követően a fiatal lány testvére is felkereste szerkesztőségünket, aki arról értesített bennünket, hogy a húgának azonnal vérre van szüksége. “Kérlek, frissítsétek a posztot, hogy minél több emberhez eljusson” – írta nekünk Alexandra, aki az irányított véradás szükségességére hívta fel a figyelmet.

Csütörtökön, azaz ma, jó híreket kaptunk Alexandrától, mint írta, húga “állapota stabil, műtétek sorozata vár még rá, de rendben lesz. A felhívást nagyon köszönjük, elegendő vér gyűlt össze neki. Mindenkinek hálásan köszönjük, hogy ennyire sokat segítettek!” – fogalmazott a fiatal lány testvére.

Szeged365 Family ezúton is hálásan köszönjük a segítségeteket, a rengeteg megosztást, amivel hozzájárultatok, hogy elegendő mennyiségű vér gyűljön össze a fiatal lánynak! Ti vagytok a legjobbak! Továbbra is bízunk benne, hogy a fiatal lány mielőbb felépül! 

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!