Szegedi szívünk büszkén dobban: Kis Máté újabb sikert ért el! Mutatjuk!

3 napja ezelőtt 21



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Kis Máté ismét elkápráztatta a szegedieket! A szegedi bokszoló, aki már az IBO és a WBO öveit is magáénak tudhatja, újabb diadalt aratott. Ezúttal nem a ringben, hanem az iskolapadban aratott győzelmet: sikeresen lediplomázott! Szívből gratulálunk!

Kis Mátéval több éve nagy barátságban vagyunk, és őszintén bevalljuk: jó folyamatosan Máté sikereiről írni. Már 2021-ben írtunk a TKO győzelméről:

Máté azóta elképesztően sok jótékonysági megmozdulásban is segített a Szeged365 Familynek. Soha nem utasította vissza bennünket, mindig szakított időt a felkészülései közben is, hogy segítsen a szegedieken. Itt pl. Sárának segített, és sok százezer forintot gyűjtött össze több szegedi, igazi arccal együtt:

A sportsikerei közben elkezdett a szegediek felkészítésével is foglalkozni, még a kollégáinknak is ad edzéseket, és őszintén írjuk: nagyon jóleső, de brutálisan kemény edzéseket tart:

Muráti Balázs gyalogló rekordernek is segített felkészülni. Tudjátok Balázs, aki négy nap alatt legyalogolt a Balatonra, és ezzel a kiemelkedő teljesítményével több jótékonysági megmozdulásra hívta fel a figyelmet. Tanulmányairól akkor beszélt elsőként a Szegd365-nek, amikor Bistorant FITT MENÜ-ről készítettünk kisfilmet: itt is segített Máté a tudásával a menü összeállításában, hogy az tényleg a legFITTebb legyen. Erről itt írtunk:

Az elképesztően sok sportsiker után most újra elképesztően büszkén gratulálunk Neked MÁTÉ. Mai friss hír: Kis Máté le is diplomázott! Mi már nagyon várjuk, hogy legközelebb amikor ringbe lép, mutassa meg az igazi szegedi szív erejét, és újabb diadallal gazdagítsa Szeged hírnevét. Gratulálunk Máté mégegyszer!

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!