Szekér Gergő a coming outról: „Holnap biztos jó lesz, de most borzasztó”

2 hete ezelőtt 3



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Szekér Gergő nemrég egyrészt főzni, másrészt dalpremiere miatt érkezett az RTL Reggelibe. A beszélgetés azonban hamar más irányba terelődött. Miközben azt ecsetelte, mekkora átoknak éli meg, hogy túl sok minden érdekli – mivel így semmiben nem tud annyira elmélyedni, hogy kiemelkedő legyen, és egy valamiben a csúcsra juthasson –, megjegyezte, a karriere külső körülmények hatására stagnál…  „Az elmúlt időben lejjebb is estem, és ez nem véletlenül van így. Féltem kimondani dolgokat. Vannak olyanok egy előadóművész életében, amiket azért nem mondhat ki, mert politikai állásfoglalással ütközik. Most vegyük a melegséget, nem véletlenül mondom azt, hogy párom van… Aki érti, érti… – mondta sokatmondóan Gergő. A fiatal énekes nem érti, a magánélethez, azonbelül is a szexuális orientációhoz mi köze van a politikának. – Sajnálom, hogy ezeket kimondom, lehet, nem lesz munkám innentől” – tette hozzá nevetve Gergő. „Gondolod, ennek meglesz a veszélye, hogy nem lesz munkád innentől?” – kérdezte Papp Gergő, a Reggeli házigazdája. Mire az énekes: „Figyelj, nekem már volt ilyen… Voltam már olyan listán, amire azért kerültem, mert féltek attól, hogy bizonyos dolgok kiderülnek, itt-ott nem szerepelhettem, ide-oda nem mehettem.”

A műsor háziasszonya, Peller Mariann és Papp Gergő együttérzően hallgatták az énekes vallomását. Látszódott, hogy nem szeretnék még kényelmetlenebb helyzetbe hozni az énekest, és igyekeztek óvatosan fogalmazni a kérdéseikkel. „Most tulajdonképpen ez egy ilyen kimondás volt, ha úgy tetszik?” – próbálta konkretizálni Papp Gergő, hogy pontosan mit is hallhattak a nézők. „Mondhatjuk, hogy igen…” – felelte nehézkesen Szekér Gergő. „Ez jó dolog, ez egy mérföldkő” – sietett leszögezni Peller Mariann. „Holnap biztos jó lesz, de most még borzasztó” – nevetett kínjában Szekér Gergő. „Én annak örülök, ha te úgy érzed, hogy felszabadít ez a fajta őszinteség” – tette hozzá Papp Gergő.

Szekér Gergő elárulta, a nagymamájával akkor lett igazán jó a kapcsolata, amikor hazajött Párizsból egy rosszul sikerült kapcsolat után, és felvállalta valódi önmagát. „Borzasztóan meglepte! Épp vágta a húst, aztán beküldött zongorázni. Majd ahogy egy kis idő után feldolgozta az eseményeket, mondta nekem, hogy ez tök oké, semmi gond. Innentől kezdve a legjobb haverok lettünk” – mesélte az énekes, aki jelenlegi párjával már több mint 1 éve van együtt, nagyon boldogok.

Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub

The post Szekér Gergő a coming outról: „Holnap biztos jó lesz, de most borzasztó” first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!