Szemmel látható, mennyire megváltozott Tóth Andi

2 hete ezelőtt 3



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Kicsit több mint egy év telt el azóta, hogy Tóth Andi mindenki legnagyobb meglepetésére bejelentette, hogy visszavonul a színpadtól, és nem hallhatjuk őt többet énekelni. Akkor azzal magyarázta a döntését, hogy már nem tudja, kicsoda is ő, és úgy érezte, egyáltalán nem értik meg azt sem, amiket a dalaival üzenni akar. Ebben az időszakban Andi rengeteget dolgozott, nyert a Dancing with the Starsban, zsűrizett a Sztárban Sztárban, emellett dalokat írt. Sokan sokféleképp támadták őt, amikre rendszeresen reagált is videókban. Annak idején minden szempontból elfáradt, ez az arcán is látszódott: fénytelen volt a tekintete, arca elvékonyodott, hangja is tompa volt, és erőtlen, mintha kiszállt volna belőle a lélek. Ezután Osváth Zsoltnál még azt is bevallotta, 10 éves pályafutása alatt volt, hogy annyit ivott, hogy azt már alkoholizmusnak lehet nevezni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

👑ᴛᴏᴛʜ ᴀɴᴅɪ👑 (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés

Nos, azóta azonban eltelt egy év, Andi elköltözött, magához vette Bailey nevű kutyáját, és elmondása szerint olyan dolgokkal tudott foglalkozni, amikkel korábban nem, de mindenképp örömet okozó tevékenységekről van szó: kertészkedés, főzés, és sok-sok séta a természetben a kutyájával. Most pedig bejelentették, ő lesz az X-Faktor egyetlen női mentora Majka, Valkusz Milán, és Gáspár Laci mellett, sőt még egy főzőműsort is indít, ahol kéthetente megoszt majd a rajongóival egy-egy kipróbált, gluténmentes receptet.

Hatalmasat változott az önkéntes pihenő alatt

Ha jól megfigyeljük, Andinak nagyon jót tett az egyéves visszavonulás: az arca ismét ragyog, sokat mosolyog, a tekintete élénk, beszéde kedves és kiegyensúlyozottságot sugároz – szó szerint más színben fog tehát ősszel kamera elé állni abban a műsorban, ami a világot jelentő deszkákat jelenti számára. „Szerintem életem egyik legjobb döntése volt. Fájdalmas, de nagyon jó döntés. Igazából gyógyulok. Én most a gyógyuló szférámban vagyok” – mondta el Andi a Refreshernek adott interjújában, amiben bevallotta, az elmúlt egy éve a méregtelenítésről szólt. Ez láthatóan pedig csodálatosan sikerült, ha most ránézünk, egy egészséges, vidám lány néz vissza ránk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

👑ᴛᴏᴛʜ ᴀɴᴅɪ👑 (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés

De nemcsak a testi, de a lelki mérgektől is igyekszik megszabadulni, folyamatosan pszichológussal beszéli át a lelke mélyén rejtőző sérelmeket. Még az sem kizárt, hogy az énekesnőt is hamarosan visszakapjuk. A visszatéréssel kapcsolatban ugyanis azt mondta, nem ragaszkodik semmihez, és ha úgy érezné, nem tud tovább zene nélkül létezni, meglépné a visszatérést. „Nem vagyok hajlandó többet harcolni magammal vagy az érzéseimmel. Úgy fogok élni, és úgy fogok dönteni, ahogy belül azt érzem, hogy helyes vagy egészséges. De küzdeni semmiképp nem fogok. A szakmával sem, magammal sem, az emberekkel, az előadókkal, tök mindegy. Hogyha visszatérek, akkor biztosan olyan zenét csinálok majd, ami boldoggá tesz” – mondta az interjúban Andi, hozzátéve, mostanában rátör néha, hogy szívesen írna zenét, legutóbb három dalt is lejegyzett.

Kiemelt kép: TV2, Olajos Piroska/fotocentral.hu

The post Szemmel látható, mennyire megváltozott Tóth Andi first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!