Szerelmespár fulladt bele a Tiszába, megtalálták a holttesteket

2 napja ezelőtt 10



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Kedden délután megtalálták a Tiszában a Tokajnál eltűnt három személy holttestét, akiket nagy erőkkel kerestek a borsodi rendőrök és a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a társszervekkel együtt. A tragédia során egy 49 éves férfi, illetve egy 17 éves fiú és 16 éves barátnője is életét vesztette, miután fürdőzés közben elmerültek a folyóban. A hatóságok jelenleg is vizsgálják az eset körülményeit, de bűncselekmény gyanúja nem merült fel.

HÉTFŐN ESTE TŰNTEK EL, 16 ÉS 17 ÉVES SZERELMESPÁR A KÉT ÁLDOZAT

Három ember is eltűnt hétfőn este a Tiszában Tokajnál, akiket nagy erőkkel kerestek a borsodi rendőrök, a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai és a társszervek. Az eltűntek közül korábban a 49 éves férfi holttestét megtalálták, ám a hatóságok egészen eddig eltűntként kerestek a 17 éves unokaöccsét és annak 16 éves barátnőjét is.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden délután közölte az MTI-vel, hogy azóta megtalálták a Tisza tokaji szakaszán elmerült mindhárom ember holttestét.

JÁRÓKELŐK TALÁLTÁK MEG A KUTYÁJUKAT

Az MTI tudósítója a helyszínen úgy értesült, hogy az áldozatok hétfő délután, fürdőzés közben tűntek el a folyóban. Személyes holmijukat, valamint egyikük kutyáját járókelők találták meg, ők értesítették a rendőrséget.

Dobi Tamás, a vármegyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére elmondta, hogy bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a Szerencsi Rendőrkapitányság általános közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!