Szerelmi botrány a Sztárboxban

2 órája ezelőtt 14



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Az első mérkőzésben a 17 centivel magasabb, kackiás bajuszú Varga Viktor egyhangú pontozással nyert Sánta Lacival szemben. „Végre tudtam bokszolni” – jelentette ki Viktor a meccs után Héder Barnának. Sánta Laci pedig őszinte elismeréssel gratulált neki: „Viktor te állati nagy zsiráf, gratulálok” – kiabálta a szorító másik oldaláról. Poénos véleményekből sem volt hiány. „Ennyi parasztlengőt nálunk a búcsúban sem láttam” – kommentálta Vályi István a történteket, míg Szépréthy Roland, a műsor másik állandó szereplője megjegyezte: a jurtaépítés megedzette Viktort.

A meccs végeztével került sor a címben jelzett szerelmi jelenetre. Ehhez tudunk kell, hogy a felkészülés elején, hónapokkal ezelőtt, Varga Viktor már jelezte, hogy a párkapcsolat helyett minden erejével az edzésekre koncentrál. „Lili (akkori párja – a szerk.) megértette, hogy a boksz most prioritást élvez az életemben, és ha az ember valamit komolyan vesz, akkor ilyenkor nem fér bele semmi más. De jóban vagyunk. Hogy az élet mit hoz, azt pedig magam sem tudom. Egy biztos, továbbra sem fogok kapkodni. Ráérek a nősülés, és a családalapítás témakörén majd 40 után gondolkodni” – nyilatkozta akkoriban, miért függesztették fel kapcsolatukat. Most a győztes meccsen Lili mégis ott szurkolt neki, egy ismeretlen szőke lány társaságában. A meccs végén a színész oda is rohant hozzájuk, de miután Lilit megölelte, a szőke hölgyet – a képen balra – csókolta szájon. A mélyen megbántott Lili azonnal távozott a sportcsarnokból.

Kustánczi Lia és Földes Eszter mérkőzése során is rendesen ment az adok-kapok. A kiegyenlített mecset végül Földes Eszter nyerte, aki a másfél perces menetekben jobbnak bizonyult a pontozóbírók szerint. A színésznő szerint a felkészülésben 70 százalékot számít a mentális tréning – nyilatkozta Héder Barnának.

Torghelle Sándor és Herceg gigászi összecsapása rendkívül kiegyenlítve zajlott. A két jól megtermett híresség mindent beleadott. A pontozóbírók döntetlent állapítottak meg. Végül az ilyenkor követendő szabály szerint a pontozólapokon Torghelle Sándort jelölték meg győztesnek. Az exfocista gratulált Hercegnek, majd sok sikert kívánt neki a Nyerő Párosban. Megjegyezve, hogy természetesen másoknak is szurkol, hiszen egy focista is küzd az RTL sztárpárokról szóló műsorában.

A hangsúlyozottan háromdiplomás Szegedi Fecsó és Molnár Áron első menete a taktikáról szólt, mindketten igyekeztek felmérni a másikat. Majd az utolsó néhány másodpercben kemény küzdelemre került sor a sarokban. A második menetben azután Molnár Áron átvette a kezdeményezést, és ez a harmadik menetben sem változott. Ám a negyedik menetben mégis ő került a padlóra. Végül pontozással Molnár Áron nyert.

Képek: Schumy Csaba

The post Szerelmi botrány a Sztárboxban first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!