Széttört spagettivel hergelték az olasz szurkolókat az albánok

1 hét ezelőtt 9



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Tele van a net az olyan videókkal, amikor valaki gyanútlanul összetöri a spagettit, és úgy teszi a lobogó vízbe főni a tésztát, majd ezt észreveszi egy olasz, és magából kikelve háborog, mert ez felér egy szentségtöréssel.

Ezt kihasználva hangolódtak az albán szurkolók a szombat esti Olaszország elleni mérkőzésre a labdarúgó Európa-bajnokságon. Nem túl sportszerű módon a drukkerek azzal hergelték az olaszokat, hogy egy zacskó spagettit törtek össze az orruk előtt.

A hvg.hu által észrevett videón az látszik, hogy az egyik szurkoló teátrálisan arra készül, hogy kettétöri a tésztát, mire az utca túloldalán egy olasz mezt viselő férfi letérdelve könyörög, hogy ne tegye:

A nem túl kedves gesztust egyébként humorral fogadták az olasz szurkolók, legalábbis a felvétel szerint jót nevettek a szokatlan akción, a könyörgés inkább a színjáték részének tűnik. A meccset egyébként az olaszok nyerték 2-1-re. 

Ha már foci-Eb, van magyar vonatkozású érdekesség is: Ádám Martinról posztolt az egyik legnagyobb futballmémes oldal, szerintük ő minden idők legkevésbé focista kinézetű labdarúgója.

(Kiemelt kép: Instagram/growingupitalian)

The post Széttört spagettivel hergelték az olasz szurkolókat az albánok first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!