Szexuális zaklatással vádolja masszőrjét Kate Beckinsale

2 órája ezelőtt 12



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Az 51 éves brit színésznő Los Angelesben kérte a traumaterápiás masszázsokra specializálódott Nick Abramovic segítségét még augusztus elején. Valami biztosan félresikerült a találkozón, ugyanis Kate Beckinsale a rendőrséghez fordult, hogy feljelentse a férfit. Abramovic a sajtónak már kifejtette, hogy nem érti a vádakat:

Hogy világosan fogalmazzak: nem zaklattam őt. Kategorikusan tagadom a vádakat. Öt éve van meg a Bionic nevű vállalkozásom, és soha egyik kliensemtől sem érkezett még rám hasonló panasz, pedig több száz nő járt nálam.

A férfi úgy hiszi, valami félreértés történhetett köztük. Az Underworld-filmek sztárja mindenesetre egy Yelpen hagyott kritikájában hátborzongatónak, furának és nőkre rámenőnek írta le a szolgáltatást. Abramovic különösen érdekesnek tartja, hogy Beckinsale ügyvédje csak azután kereste fel őt, miután az Instagramon küldött neki egy üzenetet, hogy nem egyenlítette ki a 2700 dolláros számláját a két kezelésért – írja a brit Mirror.

Kate Beckinsale

Kate Beckinsale egy júliusi rendezvényen (fotó: Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images)

Abramovic magyarázata szerint a színésznő talán a fizetést szeretné megúszni a szexuális zaklatás vádjával. A férfi szerint eddig sem őt, sem a cégénél dolgozókat nem kereste meg a rendőrség. Azt állítja, hogy felajánlotta, hogy bekapcsolva hagyja a kamerát az első találkozójuk során augusztus 2-án, mivel az ügyfelek gyakran szeretnék visszanézni a felvételt, hogy elgondolkodjanak az élményen, azonban Beckinsale – aki szerinte jóganadrágot és edzőpólót viselt – a magánélet védelmére hivatkozva visszautasította ezt. Azt is állítja, hogy az első kezelésük után Beckinsale azt mondta neki:

Olyan vagy, mint Harry Potter. Nagyon szeretnélek népszerűsíteni az Instagramomon. Azt hiszem, tarthatnánk egy bulit a házamban, hogy ne nekem kelljen idejönnöm, és találkozhatnál az összes barátommal.

A terápiáját Abramovic így jellemezte:

Senki sem vetkőzik le, senki sem meztelen, nincsenek olajok. Csak olyan pontokon érintem meg az embereket, amelyek nem invazívak, minden külső. Nem simogatom fel-le a kezem. Ez alapvetően egy nyújtási terápia, hangterápia és légzésmunka. Teljesen szabályszerű.

Maga Kate Beckinsale nem reagált, de a szóvivője igen.

Kate Beckinsale

Kate Beckinsale az amfAR gálán (Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images)

Szerinte Mr. Abramovic pontosan tisztában van azzal, miért nem lett kiegyenlítve a számlája, hiszen Marty Singer, Kate Beckinsale ügyvédje ezt megírta neki.

Kate nem tudja részleteiben ismertetni a történteket, hiszen az LAPD épp nyomozást végez az ügyben.

Beckinsale ügyvédje szerint a vád, hogy ügyfele azért jelentette fel Abramovicot, hogy megússza a számla kifizetését fabrikált és röhejes, hiszen az ügyvédi költség például jóval több a masszázsért fizetendő számla összegénél.

The post Szexuális zaklatással vádolja masszőrjét Kate Beckinsale first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!