Színészi karrierbe kezd Taylor Swift amerikaifocista párja

1 hét ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Travis Kelce tovább kacérkodik Hollywooddal, most szerepet kapott Ryan Murphy Grotesquerie című horrorsorozatában. A Grotesquerie főszereplője, Niecy Nash-Betts egy kedden közzétett Instagram-videóban erősítette meg Kelce részvételét a sorozatban. Bár a sorozatról keveset tudni, az biztos, hogy Nash-Betts Courtney B. Vance-szel és Lesley Manville-lel együtt szerepelni fog benne.

Arról nem árultak el részleteket, hogy Kelce milyen szerepet fog játszani. Februárban Murphy egy Instagram-posztban elejtett egy teasert egy új sorozatról, amely a Grotesquerie címet viseli. A rejtélyes teaserben Nash-Betts hangja hallatszik, aki nagyon zaklatottan beszél egy bűncselekmény helyszínéről.

Kelce, a Kansas City Chiefs sztárja, aki Taylor Swifttel való kapcsolata és csapata legutóbbi Super Bowl-győzelme miatt a popkultúrába is beszivárgott, egyre inkább fokozza a pályán kívüli szórakoztatóipari tevékenységét: népszerű podcastje, a New Heights with Jason & Travis Kelce mellett Kelce 2023 márciusában a Saturday Night Live műsorvezetőjeként debütált, és bátyja, Jason mellett szkeccsekben is szerepelt. Az SNL egyik 2023. októberi epizódjában egy cameo-szerepben is feltűnt.

Áprilisban Kelce-t megerősítették az Are You Smarter than a 5th Grader? című vetélkedő házigazdájaként, amely az Amazon Prime Videón fog futni. Kelce emellett egy dokumentumfilmet készít Jean-Michel Basquiat-ról. Nemrég elindította saját zenei fesztiválját is Kelce Jam néven, amelyet április 28-án tartottak Kansas Cityben, és amelyen fellépett Machine Gun Kelly és Rock Ross is, írja a Hollywood Reporter.

The post Színészi karrierbe kezd Taylor Swift amerikaifocista párja first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!