Szinte nyakig beöltözve ment munkába, főnöke szerint még így is túl sokat mutatott

1 hét ezelőtt 9



bohócdoktor szja 1% felajánlás

„A főnököm szerint az öltözékem nem megfelelő, mivel túl sok bőrfelületet mutatok” címmel posztolta ki felháborodottan @christmaskwon a TikTokon. Felettesével egyáltalán nem értett egyet, ezért a dél-koreai Szöulban dolgozó nő kikérte a kommentelők véleményét a fekete ruházatával kapcsolatban, amelyben a minap munkába indult.

Videója – amelyet az irodai mellékhelyiségben készített, ott mutatta meg a kihívónak minősített öltözetét – parázs vitát váltott ki. A tiktoker fekete farmert, fekete mellényt és egy fekete kardigánt viselt.  Amellett, hogy több mint 1,1 millió lájkot gyűjtött be a posztjával, csak úgy záporoztak a feltett kérdésére a hozzászólások.

@christmaskwon

Is…too much skin in room with us?

♬ The Spark - Kabin Crew

A kommentelők ugyancsak kiakadtak a főnök kritikáján és védelmébe vették az irodistát.

Biztos azt akarta mondani, hogy “hihetetlenül jól nézel ki, és ettől megijedt” – bátorította egyikük. Míg egy másik kommentelő szerint lehet, hogy a főnök csak azt akarta jelezni, hogy takarja el a tetoválásait, csak nem volt elég bátorsága, hogy ezt így, kerek perec megmondja. “Én írnék egy emailt a HR-esnek, hogy mit reagálna erre” – tanácsolta.

(via)

Kiemelt fotó forrása: TikTok / @christmaskwon

The post Szinte nyakig beöltözve ment munkába, főnöke szerint még így is túl sokat mutatott first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!