Szívmelengető technikával bírja szóra gyermekeit Görög Zita

1 hét ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Javában zajlik az Adom a napom harmadik évada, melynek tizennegyedik vendége nem más, mint Görög Zita. A háromgyerekes édesanya egy napját tehát végig követhetjük a streaming felületen. Zita pedig már  reggel folyamán elárult pár érdekességet a gyermeknevelési praktikáiból. 

Görög Zita modell és műsorvezető három gyermek édesanyja: 2007-ben született meg időseb fia, Milán, 2008-ban lánya, Lotti, és 2018-ban jött világra legkisebb gyermeke, Timon. Zita most elárulta az Adom a napom nézőinek, hogy milyen praktikákkal veszi rá gyermekeit arra, hogy megnyíljanak neki. 

A videóból megtudhatjuk, hogy Zita egy plüssjáték segítségével próbálja feloldani gyermekeit, hogy szóra bírja őket egy-egy kényesebb témában, vagy egy nehéz nap után.

„Iszonyatosan jól megnyílnak a gyerekek ezzel. Amikor kicsit is nyűgösebbek, vagy durcisabb napjuk van, vagy nem mondanak el valamit. De amikor jó napjuk van akkor is, elő tud jönni egy-egy olyan sztori, amit nekem esetleg nem, de a plüssnek viszont elmond. Bár tudja, hogy én vagyok mögötte, de könnyebben elmeséli. És ez mind a három gyermekemmel működött, sőt, még az öcsémmel is, amikor kicsi volt, hogy egy nagy mackó mögé elbújtam, és úgy kérdezgettem a napjáról. Ezzel a praktikával a kis titkok is kiderülnek.”

Kövesd te is egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját Görög Zita, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

The post Szívmelengető technikával bírja szóra gyermekeit Görög Zita first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!