Szívszorító: rendőr akar lenni a 9 éves Gergő, akinek az édesapja szolgálatteljesítés közben halt meg

1 hét ezelőtt 18



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Rendőrök árvái is ott voltak a városligeti rendőr- és tűzoltónapon. Húsz olyan gyerek is kijött a rendezvényre, akinek valamelyik szülője rendőr volt és szolgálatteljesítés közben halt meg – tudósított az RTL Híradó.

Egyikük Demecs Gergő, aki már nem ismerhette azédesapját, ő ugyanis a fia születése után pár nappal meghalt. 2015 februárjában egy részeg sofőr az Üllői úton kanyarodott ki az autójával a rendőrkocsi elé. Ütköztek, majd egy taxi is a járőrkocsinak csapódott. Gergő édesapja a kórházban halt meg.

A 9 éves kisfiú már egész kiskorától rendőr akart lenni. Olyan tárgyakat gyűjt, melyek az édesapjához kötődnek.

Három olyan gyerek is van, akiknek mindkét szülője meghalt, nekik a legnehezebb segíteni – mondta a rendőrök árváit segítő alapítvány elnöke, aki arról is beszélt az RTL Híradónak, hogy a többségük rendőr akar lenni. “A rendőrökkel való találkozásra vágynak, mert még mindig úgy érzik egy kicsit, hogy ha rendőrök közé mennek, akkor hazamennek, mert az elhunyt rendőrszülő elvesztését némileg egy kicsit pótolja az efféle találkozás” – mondta Kosztolenszkyné Alexa Hajnalka.

Kiemelt fotó forrása: RTL / RTL Híradó – videó

The post Szívszorító: rendőr akar lenni a 9 éves Gergő, akinek az édesapja szolgálatteljesítés közben halt meg first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!