Szó szerint retteg a szüléstől a Love Island bombázója, Turi Xénia

2 napja ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A reality-szereplő Turi Xénia a Borsnak adott egy interjút, melyben megvallotta, hogy eléggé izgul attól, ami rá vár majd a szülés során. Mint mondta, magánkórházban szeretne életet adni kislányának, akinek a babaszobáját is lefestette majd arról is mesélt, hogy milyen szülő szeretne lenni.

 Instagram

Túri Xénia, Love Island Nia, Fotó: Instagram

Már a hatodik hónapban járok, és ahogy közeledik a nap, úgy egyre valóságosabbnak tűnik az egész. Már nem titok, hogy kislányom lesz, ami azért különleges számomra, mert már 13 éve megálmodtam, hogy mi lesz a neve – árulta el a leendő anyuka, aki mindig is egy kislányt szeretett volna magának. 

Mindig is azt akartam, hogyha kislányom születik, akkor Zoé legyen a neve. Már az első időszaktól kezdve Zoénak hívtam, még amikor a nemét sem lehetett tudni, de onnantól kezdve, hogy megtudtuk, már az egész család így hívta

– tette hozzá.

Fél attól, ami rá vár

Nia – aki rengeteget fogyott a műsor óta -, bár az anyaság kihívásaitól nem fél, attól már sokkal inkább, hogy milyen is lesz maga a szülés. 

Az anyaságtól egyáltalán nem félek, szeretnék laza anyuka lenni, viszont a szüléstől szó szerint rettegek. Magánklinikán fogok szülni és valószínűleg császár metszéssel, mert hallottam egy-két történetet, hogy mik történhetnek ilyenkor odalent és őszintén szeretném dögös anyukának érezni magam

– vallotta meg a lapnak a kismama, aki boldogan megmutatta a pici szobáját is.

The post Szó szerint retteg a szüléstől a Love Island bombázója, Turi Xénia first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!