Szörnyeket hallott a 3 éves kislány, valójában 60 ezer méh élt a szobája falában

1 hét ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Az Észak-Karolina államban található Charlotte városában a hároméves Saylor Class nemrég nézte meg a Pixar Szörny Rt. című filmjét. Nem sokkal ezután beszélni kezdett a gyerekszobájában található szörnyekhez, így talán nem csoda, ha a szülei egy darabig nem vették őt komolyan. Azzal nyugtatták meg, hogy az ágya mellé tettek egy üveg vizet, amire azt mondták, hogy szörnyspray, amivel elriaszthatja a szörnyetegeket, ha azok megjelennek a szobájában.

A kislány panaszai azonban a hónapok során csak egyre sűrűbbé váltak, de komolyan csak azután kezdték venni őket, miután az édesanyjának feltűnt, hogy a padlás és a kémény felől mintha méhek zümmögését hallaná.

Saylor szülei ekkor szakembert hívtak ki, aki megállapította, hogy az Egyesült Államokban védett állatnak számító mézelő méhek lepték el a házukat, és a padlás padlódeszkái között vertek tanyát, és ezt hallotta a lányuk a gyerekszobájában – derül ki az odditycentral beszámolójából.

Méhek

Nem szörnyek, de ettől még szörnyű szomszédok (fotó: Pixabay)

Mivel a méheket bántani nem lehetett, egy méhészt hívtak a helyszínre, aki befogta a méheket és elköltöztette a fészküket, akik egy apró, pénzérme méretű lyukon keresztül költöztek be a falakba, és óriási kolóniát alakítottak ki maguknak. A méhész azt mondta, ekkora kolóniát még sosem látott házak falai között. Az akció végén a méhész 55 és 65 ezer közötti számú méhet fogott be, valamint 45 kilónyi lépesmézet hozott ki a falak mögül. A kislány szörnyvadásznak nevezte el a férfit, aki eltüntette a szörnyeket a gyerekszobájából.

A méhek kárt okoztak a ház elektronikus vezetékeiben is. A teljes általuk okozott kár nagyjából 20 ezer dollárra (bő 7 millió forintra) tehető, és a biztosító nem fogja kifizetni a családnak.

The post Szörnyeket hallott a 3 éves kislány, valójában 60 ezer méh élt a szobája falában first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!