Szörnyzáradékkal kötötte magához tehetségét a Barcelona

1 hét ezelőtt 14



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Ahogy a holland Voetbal International szakportál fogalmazott, a szörnyzáradék minden bizonnyal elrettenti az esetleges érdeklődőket. De ez nem szokatlan a Barcánál, korábban Ansu Fati és Lamine Yamal esetében ez az összeg az egymilliárdot is meghaladta.

✍ PAU CUBARSÍ
💙 2⃣0⃣2⃣7⃣ ❤ pic.twitter.com/IfSmtWoqDS

— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 9, 2024

Cubarsí látványosan robbant be a spanyol futballba: mindössze január 18-án debütált hivatalosan, akkor a Király-kupában az Unionistas ellen lépett pályára, négy hónappal később már a védelem biztos tagjának számít. Eddig 20 meccsen lépett pályára, eddigi legkiemelkedőbb teljesítményét a Napoli elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen nyújtotta azzal, hogy eltüntette a pályáról az olasz gólkirály Victor Osminhent.

A válogatottban eddig kétszer játszott, márciusban, Kolumbia ellen debütált, és 17 évesen, egy hónaposan és 28 naposan ő lett a legfiatalabb védő, aki valaha játszott a spanyol nemzeti csapatban.

A korábbi csúcsot Sergio Ramos tartotta 2005 óta, ő 18 évesen és 361 naposan mutatkozott be.

Kapcsolódó
Egy éve sincs a felnőtteknél, mégis levette a pályáról a világ egyik legkeresettebb csatárát a Barca tehetsége
Pau Cubarsí életében először lépett pályára a Bajnokok Ligájában, rögtön egy egyenes kieséses párharc visszavágóján. A Barcelonát követő szurkolók tudták, hogy ez közel sem annyira rizikós, mint amilyennek elsőre hangzik, de a 17 éves védő minden várakozást felülmúlt.

The post Szörnyzáradékkal kötötte magához tehetségét a Barcelona first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!