Szőrtanga és földig érő haj: extrém körkép a Coachelláról

1 hét ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Ha Coachella, akkor bizarr öltözékek – megszokhattuk már az évek során, hogy ez a fesztivál bizony elkényeztet bennünket a látványos, meglepő, olykor akár már szinte megbotránkoztató szetteknek, a résztvevőknek pedig nagyon is szándékában áll minden lehetséges módon kifejezni saját magukat és kitűnni a tömegből. Idén sincs ez másképp.

Doja Cat tetőtől talpig hosszú, szőke hajban, pontosabban annak imitációjában szántotta fel a színpadot. Ha a látvány őrajta nem lenne elég, akkor mindenki megnyugodhat: a körülötte lévő táncosok viselete is megegyező volt, még ennél is kevesebb csupasz felülettel. Az allergiások retteghettek az első sorokban…

 Dania Maxwell / Los Angeles Times via Getty Images

Fotó: Dania Maxwell / Los Angeles Times via Getty Images

Doja Cat nagymamája valószínűleg belepirult kisunokája színpadi szerelésébe, ha látta. Az összeállítás itt is szőr-központú lett, csak rövidebb kiadásban.

 Arturo Holmes/Getty Images

Fotó: Arturo Holmes/Getty Images

A mottó: “hátul semmi, elöl alig”!

 Arturo Holmes/Getty Images

Fotó: Arturo Holmes/Getty Images

A tanga egyébként sláger volt nem csak a színpadon, de a nézőtéren is, a jelek szerint a gátlásokat tényleg a kapukon kívül hagyták a legtöbben. Az alábbi fotón pedig külön szeretnénk felhívni a figyelmet a kiegészítőként viselt papucsra…

 Monica Schipper/Getty Images

Fotó: Monica Schipper/Getty Images

És ha azt hinnéd, hogy a haj és a szőr csak a reflektorfényben állók kiváltságos viselete, akkor tévedsz: úgy tűnik, hogy óriási hiba, ha nincsen valami hasonló jellegű nyári szett bekészítve nekünk is szekrényünkben.

 Monica Schipper/Getty Images

Fotó: Monica Schipper/Getty Images

The post Szőrtanga és földig érő haj: extrém körkép a Coachelláról first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!