T. Danny a Zsákbamacskában is bemutatta a Dirty Dancing-emelést – videó

1 hét ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Zsákbamacska VIP következő, május 6-i adásában T. Danny és Szente Vajk vezetik be a sztárokat a játék izgalmába. Először debütál a műsorvezető párosuk. Vajk ugyan rutinos műsorvezetőnek számít, vetélkedőkben is van tapasztalata, T. Danny azonban most mutatkozik be ebben az új szerepben. Segítőjük Kárpáti Rebeka lesz.

 Sajtószoba

Szente Vajk és T. Danny műsorvezető párosa is bemutatkozik – Fotó: Sajtószoba

A gameshow-ban ismét sztárvendégek öltenek jelmezt, hogy próbára tegyék a szerencséjüket. Pólyásbabának öltözve érkezik a Kossuth- és Jászai Mari-díjas Oszvald Marika, jóságos bosziként tűnik fel a tévébemondó legenda, Bay Éva, apácaruhába bújik Baby Gabi, Kökény Attilát pedig indiánként láthatják a nézők.

 Sajtószoba

Oszvald Marika óriáscsecsemőként a Zsákbamacska stúdiójában – Fotó: Sajtószoba

 

 Sajtószoba

Fotó: Sajtószoba

Bódi Csabi Bódi Gusztinak, a mirigyes Sipos Tomi kommandósnak, Hargitai Bea Wonder Womannek, Széphalmi Juliska pedig ördögnek öltözve játszik. Sőt a Kincsvadászok műtárgyszakértője, Megyesi Balázs és az énekes Szabó Ádám is versenybe száll a nyereményekért.

 Sajtószoba

T. Danny Patrick Swayze-ként – Fotó: Sajtószoba

Az előzetesből pedig az is kiderült, hogy a Dancing with the Stars után a táncműsor ezüstérmese, T. Danny a Zsákbamacska stúdiójában is megvillantja tánctudását: bemutatja a Dirty Dancing-emelést a táncművész Széphalmi Juliskán.

A rapper amúgy megtiszteltetésnek élte meg, hogy a Zsákbamacska műsorvezetője lett, ezzel pedig új irányt kapott az élete. “Nekem alapvetően nem volt tervben, hogy műsorvezető legyek. Én zsűri akartam lenni, meg tudomisén… Aztán jött ez a lehetőség, és azt kell mondjam, nemcsak tetszett, hanem kaptam egy új irányt. És most már biztosan mondhatom azt, hogy én szeretnék továbbra is ezzel foglalkozni. Sok ág van még, ahol kipróbálhatom magamat a tévén belül. De azt gondolom, hogy ez egy nagyon megtisztelő és hálás feladat volt, hogy ezt kipróbálhattam, és ez is érdekel most már”nyilatkozta nemrég.

The post T. Danny a Zsákbamacskában is bemutatta a Dirty Dancing-emelést – videó first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!