Tanítónak állt Trokán Nóra, méghozzá nem is akármilyen területen

2 hete ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Javában zajlik az Adom a napom harmadik évada, amelynek tizenegyedik vendége nem más, mint Trokán Nóra. A színésznő napját tehát végig követhetjük a streamvideóban, amelyből már a reggel folyamán ki is derült, hogy a színésznőből tanárnéni lett, méghozzá nem is akármilyen témában! Hallgatóit ugyanis a lovakkal való kapcsolat kialakítására és lovaglásra tanít.

 Viasat3

Fotó: Viasat3

„Fontosnak tartom azt, hogy aki foglalkozik lovakkal vagy aki elkezd lovagolni az ismerje is meg azt, hogy egy ló hogyan kommunikál és hogy hogyan kell egy lóhoz közeledni. Tudni kell, hogy nem az van, hogy csak felrakunk rá egy nyerget meg egy kantárt és felülünk rá… Úgyhogy én úgy gondoltam, hogy ezt bevállalom… Ezt én már egy jó 10 éve csinálom vagy tanulom és egy nagyon fontos dolognak tartom a ló-ember kapcsolatában, azt, hogy a lóval hogyan bánunk, ha már háziasítottuk ezt a csodálatos állatot.” – árulta el a kameráknak.

Nagy hatással vannak a lovak a tanítványokra

A színésznő elárulta, hogy a tanítványok számára azért is áldásos ez a foglalkozás, mert a színészi pályára készülőként igencsak fontos az, hogy az ember a lelkével a pszichéjével és az érzéseivel foglalkozzon. A lovak pedig mindezekre nagyon nagy hatással vannak. Nóra pedig abszolút úgy érzi, hogy ezek az órák nagyon sikeresnek bizonyulnak a tanulóknál.

„Azt látom, hogy sokat változik egy-egy ember egy óra alatt. Nagyon erős hatása van a lovaknak!” 

Kövesd te is egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját Trokán Nóra, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

The post Tanítónak állt Trokán Nóra, méghozzá nem is akármilyen területen first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!