Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

1 hét ezelőtt 11



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Az OTP Bank kezdeményezésének célja, hogy a társasházak és lakásszövetkezek lakóközösségei hathatós segítséget kaphassanak terveik eléréséhez, lakókörnyezetük szebbé és biztonságosabbá tételéhez. Idén három kategóriában lehet beküldeni a nevezéseket, de különböző célokra akár több pályázatot is benyújthattok.

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben
A Fenntarthatóbb jövőbe az energiahatékonysági és fenntarthatósági beruházásokat és fejlesztéseket célzó, a Biztonságos otthonokba az állagmegóvást, a balesetveszély elhárítását vagy az akadálymentességet támogató kezdeményezésekkel lehet pályázni. A harmadik, Barátságos környezet kategóriát kifejezetten a kicsi, maximum 25 lakásos társasházak és lakásszövetkezetek közösségi tevékenységet támogató fejlesztéseinek megvalósítására hozták létre.

A szakmai zsűri által legjobbnak ítélt öt-öt pályázatot kategóriánként összesen 10-10 millió forinttal díjazza az OTP Bank.

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben
Pályázni három egyszerű lépésben tudtok:

  • Döntsétek el a lakóközösségeddel, hogy melyik kategóriában, milyen fejlesztési célra pályáztok!
  • Állítsátok össze a pályázat anyagát a követelményeknek megfelelően!
  • Nyújtsátok be a jelentkezéseteket a weboldalon 2024. május 31-ig!
A tájékoztatás nem teljes körű, célja kizárólag a figyelem felkeltése. További részletekről a www.otpbusiness.hu/tarsashazipalyazat oldalon, valamint a Pályázati kiírásban tájékozódhatsz.
The post Társasházi pályázat három egyszerű lépésben first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!