Tarts egy stílusos kávészünetet!

1 hét ezelőtt 9



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Válts egy új otthoni kávéélményre a De’Longhi Rivelia innovatív automata kávéfőzőivel, melyek a klasszikus fekete és fehér mellett további stílusos árnyalatokban, így jádezöldben, homokszínben és grafitszürkében is elérhetők. 

Természetesen kifinomult

A kifinomult jádezöld és a meleg kávébarna tónusok harmonikusan egészítik ki egymást ebben a légiesen nőies outfitben. A lágy esésű felsőrész és a hozzá illő ceruzaszoknya egyszerű, mégis elegáns összeállítás, melyeknek tökéletes kísérője egy hagyományos tűsarkú cipő és egy divatos baguette táska. A természetes árnyalatokhoz tónusában és hangulatában is hibátlanul passzol a virágszirmokat imitáló statement fülbevaló. 

 De'Longhi Rivelia (jádezöld)

Felső, szoknya: Zara, táska, fülbevaló: Mango, magassarkú: Tamaris, kávéfőző: De’Longhi Rivelia (jádezöld)

Merülj el a kávé világában a De’Longhi Riveliával! Fedezd fel a szemeskávék végtelen világát a cserélhető szemes kávé tartálynak köszönhetően, élvezd a magával ragadó élményt a 3,5″ érintőképernyős, színes kijelzővel, melyen 4 különböző profilt állíthatsz be és szabhatsz személyre. Élvezd a kiváló minőségű kávét minden csészében, mivel a gép frissen őrli a szemes kávét közvetlenül a lefőzés előtt. A stílusodhoz illeszkedő, kompakt gépben lévő LatteCrema Hot technológia segítségével koronázd meg tejes alapú italaidat finom tejhabbal

Lazán sikkes

A feminin és maszkulin elemek kontrasztjai teszik lazává, mégis kifogástalanul sikkessé ezt az öltözéket. A grafitszürke mellény-nadrág szettet egy könnyű, fehér selyeminggel kombináltuk, melyhez anyagában és jellegében is kiválóan illik a szezon kedvenc kiegészítője, a masnis hajcsat. A táska, az öv és a lábbeli szintén fehér színűek, üdén szofisztikált összhatást adva. 

 De'Longhi Rivelia (grafitszürke)

Mellény, nadrág: Zara, ing, öv, cipő: Mango, masni: Stradivarius, táska: Reserved, kávéfőző: De’Longhi Rivelia (grafitszürke)

A De’Longhi Rivelia innovatív Bean Switch rendszerének köszönhetően egészen új kávéélményben lehet részed. A cserélhető kávétartályok közötti könnyed váltással játszva kísérletezhetsz különböző szemes kávéval, és felfedezheted egyedi ízvilágukat, míg a Bean Adapt technológia hozzáigazítja a kívánt őrlési szintet, a kávé adagolását és a főzet hőmérsékletét a kiválasztott kávébabhoz. A LatteCrema Hot automatikusan képez finom, gazdag, forró tejhabot, és egyetlen érintéssel, automatikusan tisztítható.

Letisztultan bájos

A homokszínű ingruha a női ruhatár egyik alapdarabja, melyet számtalan módon variálhatunk a tavaszi-nyári hónapokban. Ezúttal a szezon néhány trendi favoritjával kombináltuk: egy művirággal díszített nyakpánttal, minimalista vonalú válltáskával és karkötővel, valamint egy hálós anyagú, bokapántos balerinacipővel, fekete színben.

 De'Longhi Rivelia (homokszín)

Ingruha: Reserved, balerinacipő: Mango, táska, karkötő: Zara, nyakpánt: Stradivarius, kávéfőző: De’Longhi Rivelia (homokszín)

Élvezd az interakciót az intuitív, 3,5″ színes érintőképernyővel, gazdag animációkkal! A De’Longhi Rivelia megtanulja a kávézási szokásaidat és a nap folyamán beállítja a menüt, hogy az személyre szabott, magával ragadó kávézási élményt nyújtson, akár 4 felhasználói profillal. Az intuitív, egyérintéses kijelző segítségével egyetlen gombnyomással kiválaszthatod és elkészítheted kedvenc italaidat. A kompakt kialakítás és a nagy teljesítmény tökéletes keveréke. A színek terén öt kifinomult matt és fényes opcióval a Rivelia tökéletesen kiegészíti a konyhai berendezések sorát, miközben egy csipetnyi modern eleganciát kölcsönöz a konyhapultnak.

Játssz velünk és nyerd meg a De’Longhi értékes nyereményeinek egyikét!

The post Tarts egy stílusos kávészünetet! first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!