Teljes csőd az Atléticónál, az Európa Ligáról is lemarad Simeone csapata

1 év ezelőtt 79bohócdoktor szja 1% felajánlás

Az Atlético Madrid minden várakozást alulmúlva csak az utolsó helyen végzett a Bajnokok Ligája B csoportjában, így befejezte szereplését a nemzetközi porondon a szezonban. A csoportot a Porto nyerte, a Clube Brugge lett a második, a Bayer Leverkusen pedig az Európa Ligában folytatja.

A sorsolást követően a drukkerek nagy része azt gondolta, nem okoz majd gondot az Atlético számára a továbbjutás, ehhez képest az utolsó forduló előtt eldőlt, hogy maximum az Európa Ligában folytathatja tavasszal a madridi csapat. Ám ez is azonnal veszélybe került, mert a csoportgyőzelemre hajtó Porto már az 5. percben vezetést szerzett a keddi összecsapáson, az előnyt aztán Eustaqio duplázta meg a 24. percben. Úgy volt egy félidő után 2-0 az állás, hogy a Madrid alig jelentett veszélyt a hazai kapura, miközben Oblaknak volt komoly bravúrja is a bekapott gólok mellett.

Ugyan a második félidőben, annak is főleg a második felében átvette az irányítást a vendégcsapat, helyzetei továbbra is csak elvétve voltak, miközben a Porto többször is végleg lezárhatta volna a meccset.

A végén még szépített ugyan az Atlético Madrid, ám 2-1-es győzelmükkel, és mivel a csoport másik meccsén 0-0 lett a Leverkusen-Brugge összecsapás, a portugálok megnyerték a négyest.

Az már korábban eldőlt, hogy Club Brugge is továbblép, a belgák a második helyet csípték meg, míg a pontszerzésnek köszönhetően a Leverkusen megelőzte az Atléticót és megy az Európa Ligába.

Diego Simeone csapata egy győzelemmel, két döntetlennel és három vereséggel zárta a csoportkört, minden riválisa ellen rosszabb volt az egymás elleni mérlege. Az argentin edző 2011 decemberi kinevezése óta először vérzett el vele ősszel az Atlético Madrid.

The post Teljes csőd az Atléticónál, az Európa Ligáról is lemarad Simeone csapata first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!