Tennél valamit, de nem tudod, mit? Segítünk!

1 hét ezelőtt 9



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Sokszor az első lépés a legnehezebb. Az ember szeretne tenni valami jót, hasznosat, de fogalma sincs, hogy mivel tudna a legtöbbet segíteni. Ha te is úgy vagy vele, hogy szívesen segítenél másoknak, szívesen csinálnál valami olyat, ami másoknak is jó, de nem tudod, hogyan kezdj neki, töltsd ki a kvízünket, és mutatjuk, mi állna neked a legjobban!

Pro tippek, ha a Bátor Tábort választanád:

  1. Terjeszd a hírünket: ha a Bátor Tábort támogatnád ezzel a módszerrel, akkor itt tudsz róluk többet olvasni – hogy minél többet tudj mesélni a munkájukról.
  2. Említsd meg a munkaadódnak: ha a Bátor Tábort választod, itt találsz róluk információkat, amelyekkel már kopogtathatsz is a főnök ajtaján.
  3. Keresd meg a sportoló barátaidat: ha a Bátor Tábor a te ügyed, akkor az Élménykülönítmény a te ajánlatod. Bónusz, hogy te is csatlakozhatsz a sportközösséghez!
  4. Szervezz jótékonysági bulit: Jó sok adomány bejött a bulin? Ajánld fel például a Bátor Tábornak!
  5. Támogass anyagilag (akár egyszeri alkalommal vagy rendszeresen): ha a Bátor Tábort támogatnád ebben a formában, itt megtalálsz minden információt, amire szükséged van a felelősségteljes döntéshez.
  6. Ajánld fel az 1 százalékodat: ha idén még nem tetted, de a Bátor Tábornak adnád az 1 százalékodat, ide kattintva megtalálod az összes, ehhez szükséges információt.

Ha olvasnál még a Bátor Táborról, ezt a cikkünket ajánljuk.

Támogatott tartalom.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!