Teremtő és harmonikus energiák vonzásában – Heti holdhoroszkóp 2024. május 8-14.

1 hét ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – május 8.

A Hold: ÚJHOLD
Jegy: Bika

A mai újhold olyan erőket mozgathat meg bennünk, melyek segítségével stabilabbá válhatunk. Biztosabban nyúlhatunk a kitartás és türelem kettős fegyveréhez, melyek a legnagyobb akadályon is átvihetnek. Nem kell óriási, világrengető változásra gondolni, de az apró, ám biztos lépések jó eséllyel a célunkig vezetnek.

Fordulat, változás is jöhet, ezt igyekezzünk higgadtan, nyugalmunkat megőrizve fogadni. Emellett teremtő energiáink is határozottan növekedhetnek, olyan építkezésbe kezdhetünk, mely biztos lábakon áll. Képesek vagyunk saját erőnkre támaszkodni és erre alapozni.

Az alkotásra, szépség teremtésre is fogékonyabbá válhatunk a napokban. Kreatív erőinket számtalan dologban vagy tevékenységben kamatoztathatjuk. A legapróbb változtatás, rendezés is harmonikusabbá teheti környezetünket, nézzünk körül praktikus szemmel életterünkben és tegyük kényelmesebbé, jobban használhatóvá.

Holdsarlón táncoló hölgy

Fotó: Getty Images

CSÜTÖRTÖK – május 9.

A Hold: nő
Jegy: Bika, 01:21-től Ikrek

Lehetőség adódhat, hogy terveinknek nagyobb teret, tágabb megvalósítási horizontot adjunk. Az elkezdett apró lépések előtt tágulhat a tér és hosszabb távú tervek is körvonalazódhatnak előttünk. Bár nem könnyű előre gondolkodni, mégis érdemes konkrét szakaszokra lebontani az előttünk álló utat.

PÉNTEK – május 10.

A Hold: nő
Jegy: Ikrek

Szellőztess, telítsd magad friss levegővel, lélegezz fel! Mára érdemes kulturális és társadalmi, baráti programot szervezni. Adj szabad teret a kommunikációnak, most érdemes minden részletet egyeztetni, ne maradjon tisztázatlanul semmilyen fontos terület. Türelmetlenné válhatunk, ha a másik nem érti egyből a mondandónkat, de ez nem fog segíteni, inkább fogalmazzuk át, kiemelve a lényeget és az összefüggéseket.

SZOMBAT – május 11.

A Hold: nő
Jegy: Ikrek, 05:13-tól Rák

Ha mára időzítetted a takarítást, minden jöhet, ami csak vízzel kapcsolatos. Legyen idő a feltöltődésre is, különösen, mert ma érzékenyebben reagálhatunk a történésekre és a bejövő hatásokra is. Ne kapjuk fel egyből a vizet és a sértődöttséget is igyekezzünk elengedni – magunk és mások érdekében egyaránt.

VASÁRNAP – május 12.

A Hold: nő
Jegy: Rák

Igazi jó nap ez arra, hogy családi kötelékeinket erősítsük. Bármilyen közös program szóba jöhet, igyekezzünk felmérni minden résztvevő igényeit. Persze nem lehet egyszerre mindent teljesíteni, de talán ma jobban fog menni az alkalmazkodás. Ha mindenki enged kicsit, sikerülhet megtalálni a békés középutat.

HÉTFŐ – május 13.

A Hold: nő
Jegy: Rák, 12:36-tól Oroszlán

Finoman, érzelmesen érdemes indítani ezt a hetet és csak a nap közepén belecsapni erőteljesebben a dolgokba. Jó is, ha van egy finom átmenet a hétvégéből. Délelőtt még érzékenységünket és intuíciónkat használva próbáljunk jobban ráhangolódni a dolgok menetére és persze az az emberek hangulatára, akikkel együtt dolgozunk vagy akikkel munka során hoz össze a sors.

KEDD – május 14.

A Hold: nő
Jegy: Oroszlán

Tüzes energiát tehetünk ma mindabba, amit növelni, fejleszteni szeretnénk. Szenteljük figyelmünket annak, hogy teremtő energiáinkat jó helyre csatornázzuk be. Nem szégyen módosítani és korrigálni egy-egy döntésünket. Nehezebb lehet figyelembe venni mások igényeit, pedig együttműködve mindketten előrébb juthatunk.

The post Teremtő és harmonikus energiák vonzásában – Heti holdhoroszkóp 2024. május 8-14. first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!