Terhespocakos fotóval döbbentette meg követőit Lékai-Kiss Ramóna

1 hét ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Nem akármilyen fotót töltött fel Instagram-oldalára Lékai-Kiss Ramóna! A színésznő ugyanis posztjában egy kerekedő pocakot villantott, bejegyzése alá pedig özönlenek a gratulációk! 

Lékai-Kiss Ramóna

Lékai-Kiss Ramóna (Fotó: Trenka Attila)

Felmerül tehát mindenkiben a kérdés, hogy: “Vajon tényleg kisbabát vár a színésznő-műsorvezetőnő?” Megdöbbentő lenne, hiszen az elmúlt időszakban is láthattuk azért itt-ott Ramónát és egyik alkalommal sem tűnt fel senkinek, hogy várandós lenne. Aki így gondolkozott, annak igaza volt, ugyanis mint kiderült, a Hazatalálsz sorozatban várandós a színésznő által alakított karakter, ezért Ramóna egy műhasat kapott. Azonban annyira élvezte a nosztalgiázást, hogy lőtt is gyorsan magáról egy képet.

A Hazatalálsz című sorozatban az általam megformált karakter, Trixi várandós. Nagyon jó volt újra érezni, milyen amikor ‘pocakos’ vagy

– írta fotójához, amit ide kattintva lehet megtekinteni.

Lesz valaha második baba?

A Barátok közt egykori sztárja, Lékai-Kiss Ramóna Lékai Mátéban találta meg a lelki társát, akivel 2019 januárjában megszületett a közös gyermekük, majd ezt követően össze is házasodtak. Az alma nem esett messze a fájától, tehát nem meglepő, hogy közös gyermekük, Noé szintén egy erős akaratú jellem. Megvan a saját véleménye, amit a szüleivel is közöl, erről maga a műsorvezető mesélt még korábban a Tények Pluszban.

„Amióta beszél Noé, mindig közli velünk, hogyan is kéne éljük az életünket az apjával. Tényleg nagyon szófogadó gyerek, de mindenki elfogult a saját gyermekével. Szeretjük, és egy a fontos, hogy boldog legyen, de tény és való, hogy volt már, hogy rám csapta az ajtót” – vallotta be a sztár, aki azonban az egyik alkalommal azt sem tagadta, hogy néha már felmerült bennük egy kis tesó gondolata is.

The post Terhespocakos fotóval döbbentette meg követőit Lékai-Kiss Ramóna first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!