Thürmer Gyuláék mély tisztelettel várják, hogy Hszi Csin-ping Magyarországra jöjjön

2 hete ezelőtt 14



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Közleményt juttatott el a Magyar Munkáspárt az MTI-hez, ám kampányidőszak ide vagy oda, nem a júniusi választások kapcsán volt közlendője a pártnak, sokkal inkább foglalkoztatja őket az, hogy Magyarországra jön a kínai elnök.

A Magyar Munkáspárt üdvözli Hszi Csin-ping elnök közelgő magyarországi látogatását.  Mély tiszteletünket fejezzük ki Hszi Csin-ping elnök iránt. Vezetése alatt a kínai nép hatalmas sikereket ért el egy mérsékelten virágzó társadalom kialakításában, és most Kínát nagy modern szocialista országgá építik

– sorolja a kínai vezető érdemei a nagy múltú magyar formáció, külön kitérve arra is, hogy a látogatás nagyon nehéz nemzetközi helyzetben zajlik, „amikor az emberiség egy új világháború veszélyével néz szembe”. Ilyen ínséges időkben megkönnyebbülés, hogy – a párt álláspontja szerint – Kínára a békeszerető külpolitika a jellemző.

„Az emberiség közös jövőjével rendelkező közösség felépítésének eltökéltsége segíteni fogja a világ népeit abban, hogy túléljék a bizonytalanság és az átalakulás jelenlegi szakaszát, és megtalálják az utat a békéhez és a biztonsághoz” – folytatódik tovább a közlemény, ami nagy reményeket táplál a találkozót illetően, a két ország barátságának elmélyülését és a Kína-Magyarország stratégiai partnerség új fejezetét vizionálja.

[A látogatás] segíteni fogja a magyar népnek a stabilitás, a béke és a szuverenitás megőrzésére irányuló erőfeszítéseit – zárul a nyilatkozat, amit a Munkáspárt elnöke, Thürmer Gyula jegyzett.

The post Thürmer Gyuláék mély tisztelettel várják, hogy Hszi Csin-ping Magyarországra jöjjön first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!