Till Attila elsírta magát az Ázsia Expressz forgatásán

1 hét ezelőtt 16



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Till Attila harminc éve foglalkozik tévézéssel, de olyan talán még sosem fordult vele elő, ami az Ázsia Expressz 5. évadának forgatásán a Fülöp-szigeteken. A TV2 műsorvezetője annyira megrendült az első vendéglátói rossz életkörülményein, illetve érzékenyült el a segítőkészségükön, hogy a kamera előtt fakadt sírva – írja a Blikk.

Till Attila elsírta magát az Ázsia Expressz forgatásán

(Fotó: Getty Images)

“Ebben a műsorban rengeteg rossz dolog történt velünk, számos kényelmetlen és nehéz helyzetet éltünk át, sok megrázó dolgot láttunk, tapasztaltunk. Mégis rengeteg jó emberrel találkoztunk, megható pillanatokban volt részünk, és hogy a helyiek mennyit segítettek, az óriási élmény volt. Tényleg azt tapasztaltuk, hogy mennyire sok a jó ember. Alapvetően amiatt pityeredtem el az első szállásunkon. Ő nem volt annyira rossz módú, de az nagyon megrendített, ahogy külön nekünk csinált vacsorát, hogy hozta a kávét. Az odaadás, a szeretet, ami meghatott, amelyben azért nincs nagy csoda, hiszen mindannyiunknak erre van szüksége” – mondta Till Attila, akinek a műsorban játéktársa Stohl András.

Az ikonikus műsorvezetők az nlc.-nek korábban elárulták, hogy nagyon jót tett számukra, hogy kiléptek a komfortzónájukból, ugyanis rengeteg élménnyel és tapasztalással lettek gazdagabbak új szerepükben. Mint mondták, három dolog volt, ami megviselte őket: a tűző napon való stoppolás, a szálláskeresés, vagy az, amikor egy őrült feladatot kellett teljesíteniük.

The post Till Attila elsírta magát az Ázsia Expressz forgatásán first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!