Tinderen ismerkedik az egykori híradós – Van, akivel már az első randin ágyba bújt

1 hét ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Kembe Sorel podcastjában mesélte el Borsa Miklós, a köztévé korábbi híradósa – aki azután vonult vissza a tévézéstől, amikor Balatonfüreden megtámadták –, hogy bizony próbálkozik az internetes társkereséssel. Rámutatott, ma már nem az a világ van, mint régen, amikor sokkal több személyes kapcsolatunk volt, ma már a legtöbb ügyünk, így a magánélet egy része is, az interneten zajlik. „Maximum a 80 pluszos hölgyek elegyednek ma már beszédbe az emberrel a boltban, ezért semmi nincs abban, ha társkereső platformon akarunk párt találni, hiszen feltételezhető, hogy tényleg ismerkedni akar, aki szembe jön egy ilyen platformon” – mondta el véleményét az 55 éves egykori hírolvasó.

Borsa Miklós azt tapasztalja, sok olyan hölggyel találkozik a randi appon, aki mindenkit jobbra húz, de aztán hiába próbálkozik nála, nem kap választ az illetőtől. Nagyon sok álprofil jön vele szembe, ám szerinte ezeket könnyen ki lehet szűrni. Miklós azt mondja, végül kevesekkel jutottak el a találkozásig, és nagy részükből nem is lett semmi. Van, akivel inkább barátokként tartják a kapcsolatot. „Volt első randim az IKEA-ban, mert azt mondta a hölgy, hogy mennie kell matracot venni. Így aztán feküdtünk az ágyakon, hogy melyik matrac kényelmes” – vallotta be a randikkal kapcsolatban, amik néha erőltetettek is tudnak lenni, vagy épp nincs miről beszélgetni. Természetesen képernyős múltját sem tudja letagadni. Volt olyan, aki emiatt lépett vele kapcsolatba, de ezeket igyekszik hamar letudni, túllépni azon, hogy ismertnek számít. „Tíz éve nem szerepelek a médiában, de nincs azzal sem baj, ha egy nő csak alkalmi kapcsolatot keres, csak ne hazudjon, vállalja fel” – mondta Borsa Miklós. Hozzátette, ő is kapott már olyan képeket nőktől, amiken viszonylag kevés ruhában voltak…

Egy jó tippet is megosztott azoknak, akik bizalmatlanok a netes társkereséssel kapcsolatban. „Semmibe nem kerül, hogy vegyen az ember egy feltöltőkártyás telefont, hogy annak a számát adja meg, így a zaklatókat is könnyebb elkerülni. Nekem is van egy ilyen telefonszámom, amit a marketingesek ellen használok” – vallotta be az egykori tévés. Azt pedig szomorúan vette tudomásul, hogy megcsappant iránta az érdeklődés, amint betöltötte az ötvenet. Egyre kevesebben ismerkednének vele, de is válogat: nem érdeklik a harmincasok, mert szerinte egyáltalán nem ugyanazt keresik az életben. Két tabu van egyébként számára: a dohányzás és a tetovált szemöldök, ezekkel elmondása szerint ki lehet kergetni a világból.

Kiemelt kép: Rozmanitz Gábor/fotocentral.hu

The post Tinderen ismerkedik az egykori híradós - Van, akivel már az első randin ágyba bújt first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!