Titkos kormányhatározatot fújt be a szél az ablakon – állítja Magyar Péter

2 hete ezelőtt 10



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Egy tavaly keltezett, nem nyilvános kormányhatározatról ír vasárnap délután Magyar Péter, a TISZA párt vezetője, aki szerint az iratot befújta a szél az ablakán.

A határozat, állítja Magyar, 48 értékes ingatlant sorol fel, köztük állami cégek és szervek, mint a mentőszolgálat vagy a büntetés-végrehajtás tulajdonában álló üdülőket, oktatási és rekreációs központokat, amiket megpróbálnak kiszervezni a köz tulajdonából.

A kormányhatározat száma 2201/2023.

A poszt leginkább sejtet és felvillant, részletekbe nem megy bele. Ezt írja többek között:

„Miért adják el ezeket az ingatlanokat, köztük olyat, amely a legnagyobb még be nem épített balatoni partszakasszal és kikötővel rendelkezik? Miért akarják ezt eltitkolni a magyar emberek elől? Miért fontosabb, hogy a haverok mindenhova lakóparkokat építhessenek, mint, hogy az alulfizetett állami alkalmazottak megfizethető áron egy hétre elvigyék a családjukat pihenni, vagy továbbképzésen vegyenek részt? Ez a családbarát, vidékbarát kormány?”

Magyar arra is kiváncsi, vajon mire költi majd az állam az így keletkező bevételeket, és hogy hány hasonló titkosított határozatot hozott meg tavaly a kormány. Aztán közli, hogy

„Miniszterelnök Úr, Vége”

és hogy vissza fogják szerezni az eltékozolt nemzeti vagyont.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!