Tomán Szabina: Nem azért sminkelek, hogy több legyen az önbizalmam

1 hét ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Tomán Szabinát jelenleg a Next Top Model Hungary egyik zsűritagjaként láthatják a nézők a TV2 képernyőjén. A korábban modellkedéssel is foglalkozó üzletasszony most a Borsnak mesélt arról, milyen érzés viszontlátania magát az említett pozícióban.

Kritikus vagyok magammal mindig, és ez most sincs másként. Számomra a smink egy lehetőség arra, hogy változtassak magamon, nem azért teszem fel, hogy több legyen az önbizalmam, inkább a játékosságot jelenti, egy smink által tudom más arcomat mutatni. A hétköznapokban sokszor előfordul, hogy nincs rajtam smink.

–magyarázta a lapnak Tomán, aki a beszélgetés során azt is megosztotta, modellkarrierje alatt mennyire foglalkoztatta őt a súlya.

Korszakaim voltak. A modellkedés ebből a szempontból a sanyargatással egyenlő. Az első terhességem idején bedobtam a gyeplőt a lovak közé, akkor mindent megengedtem magamnak, meg is lett a böjtje. Amikor a diéta segítségével lefogytam és a saját bőrömön kitapasztaltam, milyen táplálkozási szokások működnek nálam, akkor találtam meg ebből a szempontból a tökéletes egyensúlyt. Közben eltelt sok idő, a testem is változik, és jelzéseire mindig figyelek. Van olyan szokás, amit az elmúlt néhány évben alakítottam csak ki. Figyelem magam.

Ami a Next Top Model Hungaryt illeti, az üzletasszony elárulta, hogy zsűritagként mindössze 2-3 alkalommal nyílt lehetősége hosszabb időt eltölteni a versenyzőkkel, egyébként csak az értékeléseknél találkozott velük. Mint mondja, nem bánja, hogy a műsor készítői így alakították a dolgot, így ugyanis valóban csak és kizárólag a teljesítményük alapján ítélték meg a versenyzőket.

Számunkra a műsor valóságshow része ugyanúgy meglepetés, mint a nézőknek. Nem tudtuk, hogy ki milyen karakter, ez így nem is befolyásolt minket. Csak a szakmai szempontokat tartottuk szem előtt.

Hozzátette, a műsorban megismert modellaspiránsok közül lesznek, akikkel hamarosan egy saját projekten is együtt dolgoznak majd, az ő kilétüket viszont egyelőre nem szerette volna felfedni.

Kapcsolódó

The post Tomán Szabina: Nem azért sminkelek, hogy több legyen az önbizalmam first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!