Tomán Szabina vallomása: “A modellkedés ebből a szempontból a sanyargatással egyenlő”

3 hete ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Tomán Szabina mindig is kritikus volt saját magával szemben, amely a megjelenésére is igaz. Korábban elárulta, hogy volt olyan pont az életében, ahol nagyobb súlyfelesleggel küzdött, amit nagyon rosszul viselt. Azonban nem kesergett sokáig, a tettek mezejére lépett és rövid idő alatt 30 kilótól szabadult meg.

Tomán Szabina

Tomán Szabina (Fotó: TV2)

„Nagyon sok éheztetés és diéta volt az életemben a terhesség előtt. Amikor kiderült, hogy babát várok, akkor azt mondtam a doktor úrnak, hogy most van az a pont, hogy nekem senki nem mondhatja meg, hogy mikor és mennyit fogok enni. Ennek plusz harminc kiló lett a vége” – árulta el korábban az egészséges életmódot hirdető üzletasszony.

„Elkezdődött bennem egy rettentő nagy kisebbségérzés, egy szorongás. Jött Epres Panni látogatni, elképzelhetitek, amikor a gyönyörű, magas, vékony, gyönyörű lány. (…)Egy év után rájöttem, hogy meg kell ráznom magam, mert máshogy ez nem fog menni. Lefogytam három és fél hónap alatt harminc kilót, elkezdtem újra dolgozni”folytatta akkoriban a Palikék világa Három igazság c. műsorában.

Őszintén vallott súlyváltozásairól

Az üzletasszony most újra erről a korszakáról beszélt a Bors magazinnak, kifejtette, hogy az életmódváltáshoz kulcsfontosságú, hogy az ember odafigyeljen a saját teste jelzéseire. 

Korszakaim voltak. A modellkedés ebből a szempontból a sanyargatással egyenlő. Az első terhességem idején bedobtam a gyeplőt a lovak közé, akkor mindent megengedtem magamnak, meg is lett a böjtje. Amikor a diéta segítségével lefogytam és a saját bőrömön kitapasztaltam, milyen táplálkozási szokások működnek nálam, akkor találtam meg ebből a szempontból a tökéletes egyensúlyt

The post Tomán Szabina vallomása: “A modellkedés ebből a szempontból a sanyargatással egyenlő” first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!