Tombor Nelli mellkrák elleni küzdelméről vallott

2 órája ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Az ötrészes sorozat, amely Tombor Nelli ráktúlélő történetét mutatja be, október 1-jén debütál Tatár  Csilla YouTube-csatornáján és Spotify-on, a Szólalj meg! csatornán.

Tombor Nelli mellkrák elleni küzdelméről vallott„Nelli fél évvel ezelőtt keresett meg, hogy szeretné rám bízni életének ezt a meghatározó, és egyben megrázó témáját. Idén lesz 10 éve, hogy mellrákkal diagnosztizálták. A 8 éven keresztül tartó kezelésekről eddig csak a szűk környezete tudott, nagy nyilvánosság előtt nem beszélt róla” – mondta el az új sorozat kapcsán Tatár Csilla. „Most azzal a konkrét céllal ült le velem a kamerák elé beszélgetni, hogy a saját történetén keresztül még több nőt ösztönözzön arra, hogy menjen el évente legalább egyszer rákszűrésre.”

„Nagy reményekkel tele, de mégis félve meséltem el a történetem Csillának. Nehéz egy ilyen intim és féltve őrzött »titkot« megosztani a világgal. De az a tudat, hogy segíthetünk a hasonló nehézségeket átélő nőknek, hogy reményt adhatunk azoknak, akik a diagnózist, majd a kezelési tervet hallva lemondanak a családalapításról és a teljes életről, erőt és bátorságot adott ahhoz, hogy megvalósuljon ez a sorozat” – árulta el Tombor Nelli.

The post Tombor Nelli mellkrák elleni küzdelméről vallott first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!