Tompos Kátya rákkal küzd – Gyűjtést szerveznek a külföldi kezelésére

1 hét ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Fábián Juli Emlékalapítvány hivatalos Facebook-oldalán jelent meg a szomorú hír: súlyos rákbetegséggel küzd Tompos Kátya. A színésznőt két éve nem láthatta a közönség, mert mint kiderült, ennyi ideje küzd a súlyos betegséggel. „Bizonyára sokatoknak feltűnt, hogy Tompos Kátya két éve nem látható színházakban, koncerttermekben és eltűnt a média látómezejéből is. Ennek oka egy daganatos betegség – a „világot jelentő deszkákat” már csak egy-egy felolvasó est erejéig látogathatta, amíg pillanatnyi állapota ezt megengedte” – olvasható a bejegyzésben.

Az alapítvány most gyűjtést szervez a megsegítésére. „Kátya a daganatos betegségek egy olyan ritka válfajában szenved, amelyhez a legmegfelelőbb kezelés Magyarországon nem elérhető. Külföldi gyógykezelésének jelenlegi fázisai az állam által nem finanszírozottak, az eddig felmerült költségek már felemésztették Kátya anyagi kereteit, tartalékait, valamint a barátai által korábban összegyűjtött összeget. Kátya kérésére eddig a pillanatig kizártuk a nyilvánosságot, ám eljött az idő, hogy a nagyközönséghez forduljunk segítségért.”

Két módon lehettámogatni Tompos Kátyát:

  • “Szeretünk Kátya” címen jótékonysági gálát szervezünk, amelyre május 25-én kerül sor a Szegedi Nemzeti Színházban (alább a rendezvény plakátja). A bevétel teljes mértékben Kátya gyógykezelési alapjába kerül.
  • Ha nem tudsz ott lenni a gálán de szeretnéd támogatni Kátya kezelését, akkor ezt a Fábián Juli Emlékalapítvány számlájára utalva megteheted.
    • Kedvezményezett neve: Fábián Juli Emlékalapítvány
    • Kedvezményezett számlaszáma: 16200151-18543755-00000000
    • A megjegyzés vagy közlemény rovatba írd be Tompos Kátya nevét!
    • A gyűjtés határideje a koncert napja, május 25.

Kiemelt kép: Rozmanitz Gábor/fotocentral.hu

The post Tompos Kátya rákkal küzd - Gyűjtést szerveznek a külföldi kezelésére first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!