Tóth Andi újabb műsorban tűnik fel, ahol a rajongói kérdéseire is válaszolni fog

1 hét ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Tóth Andi kicsit több mint egy éve jelentette be, hogy felhagy a zenéléssel. Instagram-bejegyzésében hosszan kifejtette döntésének okait, hogy miért nem vállal többé fellépést, miért nem ír több dalt. Visszavonulása óta viszont egyáltalán nem tétlenkedik. Létrehozta saját ruha kollekcióját Backoff néven, illetve hamarosan az X-Faktor következő évadában lesz az egyetlen női mentor. Úgy tűnik, Andi ennyivel sem elégszik meg, minél többféle területen szeretné bebiztosítani magát, nemrég be is jelentette, hogy újraéleszti YouTube-csatornáját, méghozzá sütős-főzős témában.  „Tudjátok, hogy szeretek sütni-főzni, én pedig tudom, hogy gyakran szeretnétek is azokat a recepteket. Így hát érkezik a MAX RENDELÜNK sorozat a Youtube-csatornámra!” – írta közösségi oldalán Andi.

Beharangozó videójában elárulta, hogy sokat gondolkodott, mire lehetne használni a csatornát, hogy ne álljon üresen, ha már egy bizonyos számú közönség összegyűlt. Kiemelte, hogy most már van ideje azzal foglalkozni, amit igazán szeret csinálni, és mivel nagy szerelme a konyhában való alkotás, ez a legkézenfekvőbb ötlet. „Profi szakács vagyok? Nem! Lehet, hogy elrontok 1-2 dolgot? Abszolút! Viszont jól fogjuk magunkat érezni! Pontosan azért kapta a Max rendelünk címet ez a vlog, mert nem biztos, hogy jó lesz, amit csinálunk… új dolgokat próbálok ki, hogy nektek már ne kelljen tesztelni, de ha nem sikerülnek…Hát, max rendelünk!”

Havonta két alkalommal vasárnaponként fognak megjelenni a videók, mindegyikben 1-1 receptet oszt meg. Arra is felhívta a figyelmet, hogy kérdéseket is nyugodtan fel lehet tenni neki, ugyanis az a célja, hogy egy baráti hangulatú csevegés alakuljon ki a nézőivel. Az első vlog május 12-én érkezik!

Kiemelt kép: TV2

The post Tóth Andi újabb műsorban tűnik fel, ahol a rajongói kérdéseire is válaszolni fog first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!