Tóth Gabi hivatalosan is megelőzte Krausz Gábort

1 hét ezelőtt 3



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 93 hazai online sajtótermék vizsgálata után nyilvánosságra hozta, kik voltak a legtöbbet emlegetett ismert emberek vagy kifejezések 2023-ban. A hírességek TOP10-es listáján akadtak meglepetések is.

Tóth Gabi első helye nem forgott veszélyben, hiszen 13985 említésének közelébe nem igazán tudtak férkőzni mások. Ehhez nagymértékben hozzájárultak a tavalyi eseménydús magánéletei változásai. Volt férje, Krausz Gábor például csak az összesítés hatodik helyét szerezte meg.

Néhány hónapja Szoboszlai Dominikot és Tóth Andit jövőbeli álompárnak kiáltotta ki a sajtó, bár mára kiderült ezek a híresztelések alaptalanok voltak, a lista harmadik és negyedik helyét zsebelték be. Szintén jól csengő névnek számított az online térben tavaly Kulcsár Edina és Rácz Jenő. Az egykori szépségkirálynő elsősorban a G.w.M-mel való kapcsolata miatt, míg a sztárséf a Sztárboxban nyújtott teljesítménye és konfliktusának köszönhetően végzett előkelő pozícióban a listán. Az összeállítás legváratlanabb szereplői Berki Krisztián és Zámbó Jimmy, akik jól láthatóan még jó néhány évvel a haláluk után is megmozgatják a magyar közvéleményt.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

The post Tóth Gabi hivatalosan is megelőzte Krausz Gábort first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!