Trill Bea: „Hiszek benne, hogy minden okkal történik”

2 órája ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Alig egy hónap múlva érkezik a mozikba a Futni mentem című magyar film, amelynek kapcsán hétről-hétre a mozi szereplői beszélgetnek dr. Almási Kittivel bakancslistáról, célokról, életről. Múlt héten Ember Márk volt az, aki ennek kapcsán a saját megéléseiről mesélt – és arról, hogy ezek hogyan kapcsolódtak a filmhez –, most pedig Trill Bea ült be a válaszadó székbe és nyílt meg a pszichológusnak.

Egy hullámhosszon

Bea rögtön azzal kezdte, hogy ő és a filmben alakított karaktere sokban hasonlítanak egymásra. „Amikor először megkaptam a forgatókönyvet és végig olvastam, több olyan jelenet volt, ahol hangosan felnevettem, mert magamra ismertem.” A színésznő elárulta, hogy az elmúlt években kereste önmagát, a céljait, a párját, akárcsak Emma, így nagyon gyorsan tudott a szerephez kapcsolódni.

Trill Bea

Fotó: YouTube/VertigoMediaKft

De a beszélgetés során az is kiderült, hogy a bakancslista témaköre sem áll tőle messze – fiatal kora ellenére sem. „Vannak olyan dolgok az életemben, amiket magamban kimondtam, hogy szeretnék letenni az asztalra, mielőtt meghalok.” Viszont kifejezetten papír alapú felsorolást sosem írt, inkább a megtapasztalás van nála fókuszban, és nem az ennyire gyakorlatias széljegyzetek.

Útkeresésekben

A színésznő elmondta azt is, hogy egyébként kettősség van benne a céltudatossággal kapcsolatban. Például azért, hogy a színészmesterség legyen a szakmája, nagyon keményen megküzdött – bár, mint említette, ez viszonylag későn, 21-22 éves korában fogalmazódott meg benne –, az élet más területein azonban szeret spontán lenni. „Imádok sodródni és random dolgokat csinálni.

A tudatosság kezdetét egyébként az első komoly kapcsolatának végére datálja.

Az egy nagy törés volt nekem, hogy vége szakadt – de vége is kellett, hogy legyen. Hiszek abban, hogy minden okkal történik, hogy okkal volt az a találkozás, és okkal lett vége.

Itt el kellett gondolkodnia azon, hogy mit akar az élettől, mi lenne az a dolog, amit minden nap szívesen csinálna, és amire nem munkaként, hanem inkább hobbiként tud tekinteni. Ez lett a színjátszás – de ez nem volt egyszerű döntés.

Ha kíváncsi vagy, milyen szakmák fordultak még meg a fejében, a beszélgetésből kiderül.

Futni mentem november 21-től látható a magyar mozikban.

The post Trill Bea: „Hiszek benne, hogy minden okkal történik” first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!